Rensning af kloak København

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i hele København. Så kontakt os i dag, hvis du har stoppet afløb eller oversvømmelse. Vi er autoriserede kloakmestre. Læs mere her på siden.

Rensning af kloak i København – for hvem?

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak for alle i København, som har brug for det. Det betyder kort fortalt, at vi tilbyder vores services til husejere, virksomheder, boligforeninger, boligselskaber og andre, som kunne have brug for en kloakrensning. Samtidig kan vi komme forbi og rense kloakker i hele Københavns Kommune fra Brønshøj til Østerbro og alt der i mellem. Hvis du har brug for en rensning af kloakken, står vi klar til at hjælpe.

Sådan foregår en kloakrensning

Din kloak og dine afløb kan være tilstoppede af mange årsager. Det kan være nedfaldne blade, rottereder, fedt og madrester i køkkenafløbet eller noget uhensigtsmæssigt som bind og tamponer, som er smidt i toilettet. Du vil hurtigt opdage, at dine afløb er stoppede. Eksempelvis kan du opleve oversvømmelse i bad eller kælder. Og vandet i toiletkummen vil stige, når du skyller ud. Og så har din kloak brug for en rensning. Ved en kloakrensning kommer vi med vores specialudstyr. Vi har en spulevogn, som hjælper os med opgaven. Den højtryksspuler effektivt dine kloakledninger, så der igen kan være gennemløb i dine afløb.

 

Rensning af kloak med døgnservice i København

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder, at hvis du har akut behov for rensning af kloak i København er vi klar til at hjælpe hver eneste dag hele året rundt. Så hvis afløbet er stoppet juleaften eller du har fået oversvømmelse i bad og kælder en junidag, så er vi klar til at hjælpe. Vi rykker hurtigt ud fra vores base i Hvidovre for at rense din kloak. Som oftest kan stoppede afløb klares med en rensning af kloakken med en spuling. Så kan du være hurtigt videre i din hverdag. Vi gør det hurtigt og effektivt, så du har en bekymring mindre.

Kontakt os, hvis du har akut hjælp til rensning af kloak i København. Eller hvis du vil vide mere om, om en kloakrensning er det rigtige for dig. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Tips og tricks til din kloak

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du vedligeholder din kloak bedst, kan du finde et par tips og tricks her:

 

Fjern nedfaldne blade fra området omkring kloakbrønden om efteråret

Hæld aldrig andefedt i afløbet

Smid kun toiletpapir i toilettet

Få et serviceeftersyn årligt, så du kender den præcise stand, af kloakken. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser

Brug ikke kloakspuling forebyggende. Det kan faktisk skade mere end det gavner, hvis kloakken spules uden grund

 

Hvis du vil have flere råd til, hvordan du vedligeholder kloakken, har Bolius skrevet en spændende artikel. Du kan finde artiklen her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af