Rensning af kloak Ishøj

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Ishøj. Vi spuler kloakken, hvis dine afløbet er stoppet, så der igen kommer gennemløb – også akut. Læs mere her på siden.

Hvornår skal jeg rense min kloak?

Du har brug for at få renset din kloak, hvis det en stoppet til. En tilstoppet kloak viser sig ofte ved oversvømmelser i kældre, stoppede afløb på badeværelset og i køkkenvasken, og vand i toilettet, som stiger, når du skylder ud. En rensning af kloakken vil søger for, at der er gennemløb igen.

Det er vigtig, at huske på kloakken, men det er faktisk noget, som ofte bliver overset eller udsat af husejere. Men kloakken er faktisk dit ansvar på din grund indtil skel, så det er dit ansvar at holde den ren. Det er ofte kloakken på grunden, der stoppes til, fordi rørene her er smallere end de kommunale rør, der løber ud i vejen. Hvis der opstår tilstopning af kloakken, bør du derfor få lavet en rensning af kloakken.

En rensning af kloakken hjælper blandt andet til:

  • Dine faldstammer ikke længere er stoppet til
  • Du undgår (yderligere) oversvømmelse i kælder og bad
  • Din afløb vil ikke længere være stoppede på badeværelset og køkken
Kloakmester Ballerup

ABN Kloakteknik hjælper med rensning af kloak i Ishøj

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i hele Ishøj, så kontakt os gerne, hvis du oplever stoppede afløb. Vi kommer med vores specielle spulevogn, som højtryksspuler din kloak. Vores spulevogn søger hurtigt for, at der kommer gennemløb igen i dine afløb, så du kan komme videre med din dag. Husk, at ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, som udfører en bred vifte af opgaver. Som autoriseret kloakmester er vi uddannet til at arbejde med kloakker. Du kan derfor være tryg ved, at vores arbejde udføres korrekt og ikke mindst til tiden. At være autoriseret betyder nemlig også, at vi er underlagt kvalitetskontrol af vores arbejde. Du kan læse mere her, om hvorfor du bør vælge en autoriseret kloakmester til din opgave.

Vi tilbyder udover rensning af kloak og kloakspuling i Ishøj og en lang række andre kloakrelaterede opgaver som installation af rottespærre, renovering af kloak, spuling af tagrender, TV-inspektion og meget andet. Du kan se en liste her, over de opgaver vi udfører som autoriseret kloakmester.

Tips og tricks til vedligehold af kloakken

Hvis du ønsker, at dine afløb og kloakrør holder længere. Har vi her samlet nogle tips og tricks til dig.

Fjern visne blade omkring kloakker hvert efterår

Smid ikke vatpinde, vatrondeller, bind, tamponer og lignende i toilettet

Sørg for at smide andefedt i skraldespanden eller til bioaffald og ikke i afløbet

Få eventuelt lavet et årligt eftersyn af din kloak, for at sikre dens tilstand

Få installeret en rottespærre, hvis du oplever rotter på eller ved din grund

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Rensning af kloak i Ishøj med døgnservice

En tilstoppet kloak, afløb eller toilet opstår ofte akut – og ikke altid mellem 7-15, som er vores normale åbningstid. Derfor har vi hos ABN Kloakteknik døgnservice, så vi kan hjælpe jer med det samme, at problemet er opstået. Vi rykker ud fra vores base i Hvidovre og kan hurtigt være fremme i Ishøj ved stoppede afløb og lignende. Vi sørger for at spule kloakken godt igennem, sådan at dine afløb ikke længere er tilstoppede, og du kan komme videre med din hverdag.

 

Kontakt os gerne, hvis du har akut brug for kloakrensning. Eller kontakt os for at sætte en serviceaftale op, om eftersyn af kloakken hos dig. Du er også velkommen til at få et uforpligtende og gratis tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af