Det bør du vide om rensning af kloak i Hvidovre

ABN Kloakteknik er din lokale autoriserede kloakmester. Fra vores base i Hvidovre tilbyder vi rensning af kloak til alle virksomheder med domicil og grund/husejere i Hvidovre inklusiv Friheden og Avedøre.

Vi tilbyder dig en hurtig og effektiv rensning af din kloak. Hvis kloakken er stoppet, kommer vi med vores specialdesignede bil og udstyr, og sørger for, at der hurtigt kommer gennemløb i kloakken. Nemt, hurtigt og effektivt. Og så har vi endda nogle rigtig konkurrencedygtige priser.

 

Rensning af kloak med døgnservice i Hvidovre

Det er ofte drøn ubelejligt at have en tilstoppet kloak, som kan give oversvømmelse i badet eller et tilstoppet afløb i køkken og bad. Og det sker selvfølgelig altid lige når man skal ud af døren, har planer, skal hente børn eller lige taget et bad inden man skal i seng. Og det er derfor vi har døgnservice. Vi rykker ud, når behovet er der, lige meget hvad tiden på dagen, det er. Da vi er lokale i Hvidovre kan vi rykke hurtigt ud, og så hurtigt som muligt sørge for, at der kommer gennemløb i kloakken igen.

 .  

 

 

TV-inspektion og rensning af kloak i Hvidovre

 

Hvis din kloak ofte er stoppet, er det en god ide, at undersøge, hvorfor de stopper til så ofte. Det kan være, at der er brud eller huller, som det er nødvendigt at reparere og det kan endda være, at der har været rotter på spil. For at undersøge din kloak for at se, hvor udfordringen ligger, bruger vi TV-inspektion. TV-inspektionen giver os muligheden for at se under jorden ved at føre et kamera ned i kloakledninger og andre ellers utilgængelige områder. Det giver os hurtigt et overblik over, hvad der skal repareres, og hvor det skal repareres. Husk, at hvis problemerne tages i opløbet, inden det bliver alt for alvorligt, kan det spare jer for en masse, tid, bekymringer og penge. Derfor vil vi altid anbefale en TV-inspektion, hvis din kloak ofte er tilstoppet. Inden TV-inspektionen fortages, vil vi anbefale, at der laves en rensning af kloakken, for at gøre det nemmere for os, at se med kameraet.

Læs mere om TV-inspektion her.

Kontakt os gerne for mere information vedrørende rensning af kloak i Hvidovre. Eller kontakt os for et helt uforpligtende og ganske gratis tilbud på kloakrensning. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om rensning af kloak i Hvidovre

Der er mange fordele ved en kloakrensning. Læs nogle af fordelene her:

 

En kloakrensning eller højtrykspuling kan gøre kloakken ren og sørge for gennemløb i alle afløb

Vi tilbyder rensning af kloak til både private grundejere og virksomheder i hele Hvidovre

Vi har døgnservice og rykker ud, når der er brug for det

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af