Rensning af kloak Hørsholm

Er din kloak tilstoppet og har du brug for en rensning af din kloak i Hørsholm? Så ring til autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnservice og er altid klar til at hjælpe. Læs mere om rensning af kloak i Hørsholm her på siden.

Rensning af kloak i Hørsholm Kommune

Stiger vandet i toilettet, når du skylder ud? Er vandet meget langsomt om at løbe ud i afløbet? Det kan være tegn på, at din kloak er tilstoppet og trænger til at blive renset. Som privat grundejer er du forpligt til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med rensning af kloak i Hørsholm. Vi har endda døgnservice. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du akut har brug for rensning af din kloak i Hørsholm, eller du søger et godt tilbud. Kontakt ABN Kloakteknik for et tilbud eller ved akut brug for hjælp med kloakken. Vi rykker naturligvis ud til hele Hørsholm Kommune, fra Mikkelborg til Rungsted Kyst og alle byer derimellem. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Kloakmester Ballerup

Hvad involverer en rensning af min kloak?

ABN Kloakteknik har en specialdesignet bil, som vi kommer på besøg med. Så kan vi højtryksspule din kloak.  På den måde kan vi få løsnet alt det skidt og snavs, der eventuelt blokerer din kloak. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er andre problemer med kloakken end bare skidt og snavs. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik også at udføre en tv-inspektion. En tv-inspektion vil kunne fortælle os præcis hvilken stand, din kloak befinder sig i. Den vil afsløre, om der er brud på dine kloakrør og om det er grunden til at din kloak er tilstoppet. Hvis det skulle være tilfældet kan ABN Kloakteknik naturligvis hjælpe med reparationen. Læs mere om TV-inspektion her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der er rotter i din kloak. Hvis det skulle være tilfældet, kan ABN Kloakteknik hjælpe med en installation af rottespærre. Vi er nemlig også autoriseret rottespærremontør. Du kan finde mere information om rottespærre her. ABN Kloakteknik står klar til at hjælpe dig, og ikke kun med rensning af kloak – men med alle kloakrelaterede opgaver.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Hørsholm – en opsummering

Hvis du vil have et hurtigt overblik over ABN Kloakteknik og rensning af kloakker, kan du få det her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med rensning af kloak i Hørsholm.

Vi tilbyder døgnservice, så du kan ringe til os, hvis du akut har brug for hjælp, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rensning af kloak.

ABN Kloakteknik er ikke kun eksperter i rensning af kloakker. Vi kan faktisk hjælpe dig med alt fra tv-inspektion til etablering af omfangsdræn. Vi hjælper både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din autoriserede kloakmester

Det kan godt være rigtig svært, når man skal beslutte sig for, hvilken kloakmester man skal vælge til rensning af kloak i Hørsholm. Det er altid en god ide, at vælge en kloakmester, der er autoriseret. Faktisk skal næsten al arbejde med kloakken foretages af en autoriseret kloakmester. En autoriseret kloakmester skal leve op til visse standarder og du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere her om, hvorfor du altid skal vælge en autoriseret kloakmester til jobbet.

Udover at være autoriseret kloakmester, er ABN Kloakteknik et veletableret firma med mange års erfaring i rensning af kloak i Hørsholm. For os er det meget vigtigt, at vores kunder er glade og tilfredse med deres oplevelse som kunde hos ABN Kloakteknik. Derfor er vores professionelle fagpersoner altid klar til at indgå i dialog med dig, så vi er sikre på, at vi sammen finder de bedste løsninger for dig. Du kan trygt vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloak i Hørsholm.

Vi er medlem af