Rensning af kloak Høje Taastrup

Oplever du, at din kloak stopper til? Så kontakt ABN Kloakteknik. Vi tilbyder rensning af kloak i hele Høje Taastrup kommune. Vi har døgnservice og kan hjælpe ved akutte problemer. Læs mere om resning af kloak i Høje Taastrup her på siden.

Hvornår er rensning af kloakken en god ide

Oplever du, at vandet at stiger i dit toilet når du skylder ud? At vandet er meget langsomt om at løbe ud i dine afløb? Er der lugtgener fra dine afløb? Alt det kan være et tegn på, at dine kloakker trænger til en rensning. Stegefedt, olie, sæbe, hår og så videre er med til at stoppe kloakker og rør til. Det kan ABN Kloakteknik let løse ved at rense din kloak ved brug at højtryksspuling. Vi har heldigvis døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os hvad enten det er akut og uheldet er ude, eller hvis du mistænker kloakproblemer og gerne vil have et tilbud på priser og løsningsmuligheder. Vi er altid klar til at hjælpe med rensning af kloak i Høje Taastrup, så kontakt os allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Rensning af kloak i Høje Taastrup

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloakker i hele Høje Taastrup kommune. Så hvad enten du bor i Hedehusene, Sengeløse, Taastrup eller en by der i mellem, kan vi hurtigt være hos dig, når du har brug for os. Nogle gange er en rensning af kloakken desværre ikke nok til at afhjælpe problemerne. Derfor tilbyder vi mange andre services som for eksempel tv-inspektion af kloakken. Det kan give os et indblik i, hvilken stand dine kloakker er i. For eksempel kan en tv-inspektion fortælle os, om der er brud på kloakrør, eller der er rotter i rørene. Læs mere om TV inspektion her. Ved fund af rotter kan vi installere en rottespærre. Læs mere om, hvorfor en rottespærre kan være en god ide her. Vi hjælper også gerne med lidt større projekter som regnvandssikring og omfangsdræn. 

Du kan finde en liste her med alle de services vi tilbyder som autoriseret kloakmester.

Vedligeholdelse af kloakker

I Danmark har vi cirka 60.000 kilometer private kloakrør. Som grundejer er det din pligt at sørge for, at de kloakrør der er på din grund, fungerer optimalt. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius, om hvad du selv kan gøre, for at vedligeholde din kloak. Du finder artiklen her. Der er dog en del man ikke selv må gøre, men hvor man skal have fat i en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi er autoriseret kloakmester og alle vores medarbejdere er professionelle fagpersoner. Der ud over har vi adgang til de nyeste materialer til hjælp og vi har special designet udstyr og biler. Vi har endda en mini slamsuger, så vi kan komme til din kloak uanset hvor på grunden den befinder sig. Hvad enten du er privat boligejer, virksomhed med eget domicil eller en boligforening, og har brug for rensning af kloak i Høje Taastrup, så er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. 

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Høje Taastrup

Hvis du vil vide mere om ABN Kloakteknik’s rensning af kloakker i Høje Taastrup, kan du få et hurtigt overblik her:

 

Vi tilbyder døgnservice, så vi er altid klar til at hjælpe dig med rensning af kloak i Høje Taastrup kommune.

Vi kan hjælpe med alt fra omfangsdræn til isolering af kældre, ikke bare rensning af kloakker.

Vi er autoriseret kloakmester, og vores medarbejdere er erfarne og professionelle. Du kan trygt vælge ABN Kloakteknik som din kloakmester, både ved akutte og planlagte opgaver.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af