Rensning af kloak i Herlev – dine muligheder

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi fra vores base i Hvidovre rensning af kloak på hele Sjælland. Og det inkluderer selvfølgelig også rensning af kloakker i hele Herlev Kommune inklusiv Hjortespring. Vi søger for en hurtig og effektiv rensning af kloakken, så du igen kan komme videre med dit arbejde. Vi tilbyder kloakrensning til både virksomheder med eget domicil samt private boligejere til konkurrencedygtige priser.

Rensning af en tilstoppet kloak i Herlev

En tilstoppet kloak kan forårsage mange problemer i et hus eller i en ejendom. Der kan komme oversvømmelse på badeværelset eller tilstopning af afløbet i køkkenet. Det er ofte til stor gene, og de fleste vil gerne have ordnet problemet med en tilstoppet kloak så hurtigt som muligt. Derfor tilbyder vi døgnservice, så vi rykker ud, når problemet opstår, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt. Vi kommer til dig med vores specialdesignede udstyr og bil, og sørger for, at der igen kommer frit gennemløb. Vi hjælper med en højtryksspuling og rensning af kloakken, som oftest er den hurtigste og mest effektive vej til at få faldstammer og afløb til at løbe igen. Du kan læse mere om rensning af kloak her.  .

Hvorfor bliver min kloak tilstoppet?

Der kan være flere grunde til, at din kloak er stoppet til. Faktisk er det meget normalt, at kloakken på et eller andet tidspunkt bliver tilstoppet, blandt andet i køkkenvasken, fordi der ophober sig fedt og madrester i afløbet. Og derfor er det en god ide at vedligeholde dit kloaksystem. Det kan du blandt andet gøre ved at åbne kloakdæksler og skylle igennem med en vandslange. Samtidig er det en god ide at rense tagrender hvert efterår, så de ikke tilstoppes af blade. Hos ABN tilbyder vi også rensning af tagrender. Det kan du læse mere om her. Hvis din kloak alligevel ender med at være tilstoppet, er det en god ide, at få ordnet problemet så hurtigt som muligt, ellers kan du risikere, at der opstår fugtskader i kælder og fundament. Hvis kloakken tilstoppes ofte, er det ikke nok med en spuling eller rensning. I sådanne tilfælde er der nok tale om et brud, som skal repareres. For at undersøge kloakkens tilstand og grunden til tilstopningen, bruger ABN Kloakteknik TV-inspektion. Vi anbefaler altid at få lavet en kloakrensning, inden du får lavet en TV-inspektion. Læs mere om TV-inspektion her.Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for en snak om, hvad vi kan hjælpe med i forhold til din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakrensning i Herlev

Her er et kort overblik over nogle af fordelene med rensning af kloak i Herlev.

Vi tilbyder en hurtigt og effektiv rensning af kloakken, hvis den er stoppet

Vi har døgnservice, og kommer så hurtigt som muligt, når du har brug for os

Vi har konkurrencedygtige priser på kloakrensning i Herlev

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af