Rensning af kloak I Glostrup

Vi tilbyder rensning af kloak i hele Glostrup Kommune, og det er selvfølgelig inklusiv Glostrup, Hvissinge og Ejby. Vi rykker ud med vores specialkøretøj og det helt rigtige udstyr og sørger for at få din kloak renset igen, så der er sikkert gennemløb i hele kloaksystemet. Det er ofte nødvendigt med en kloakrensning, hvis afløb er stoppede og løber over i eksempelvis køkken eller bad. Vi tilbyder vores kloakservice til alle; både private boligejere, virksomheder med domicil samt alle ejendomme.

Døgnservice i Glostrup

Et oversvømmet badeværelse, en stoppet kloak eller vask kommer sjældent belejligt. Og det kommer heller ikke altid inden for normal arbejdstid. Det er derfor vi har døgnservice i hele Glostrup. Det betyder, kort sagt, at vi kommer, når problemet opstår lige meget, hvilken dag det er, og hvad tid på dagen det er. Vi undersøger problemet med vores udstyr, og som oftest kan vi finde ud af, hvorfor og hvor problemet er opstået og få renset kloakken med det samme. Vi vil gøre alt for, at jeres kloaksystem virker optimalt, så hurtigt som muligt.

TV-inspektion og rensning af kloak

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi også vores kunder en TV-inspektion. En TV-inspektion er en ide, hvis det er nødvendigt at undersøge, om ens kloaksystem er intakt – for eksempel hvis din kloak tit er stoppet til. Inden vi laver en TV-inspektion, vil vi altid anbefale af lave en kloakrensning for lettere tilgængelighed og hurtigere undersøgelse. Vi tilbyder selvfølgelig en samlet pakke med TV-inspektion og rensning af kloak – til helt fornuftige priser. Du kan læse meget mere om TV-inspektion her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud vedrørende rensning af kloak i Glostrup og omegn eller blot for mere information om kloakrensning. Det er helt gratis og uforpligtende. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta og fordele ved rensning af kloak i Glostrup

Der er mange gode grunde til at få renset din kloak. Du kan læse et par udvalgte grunde her:

Vi tilbyder rensning af kloak i hele Glostrup; også Ejby og Hvissinge

Vi har døgnvagt, så vi kommer med det samme problemet opstår

Vi sørger hurtigt og effektivt for, at der igen er afløb, der virker

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af