Rensning af kloak Gladsaxe

ABN Kloakteknik søger for rensning af din kloak i Gladsaxe. Vi spuler kloakken, så der er gennemløb i alle afløb – også akut hjælp. Læs mere her på siden.

Rensning af kloak i Gladsaxe – hvorfor

Hvorfor skal man egentlig rense sin kloak? Svaret her er egentlig meget simpelt: fordi kloakken er stoppet til. Hvorfor kloakken er tilstoppet, kan der være flere årsager til. Der kan være fedt, skidt og snavs i kloakken, som gør at den er stoppet til. Eller der kan være nedfaldsblade fra efterårets træer, som er endt i kloakken og nu stopper den til. Kort sagt, kan der være flere årsager til, at kloakken bliver stoppet til. Hvis kloakken stopper til, vil det ofte komme til udtryk i bad og køkken. Her vil afløbet ofte blive stoppet til, og badet eventuelt oversvømmet. Samtidig kan vandet stige i toilettet, når der bliver skyllet ud. Alt sammen tegn på, at der er behov for en rensning af kloakken.

Hvis din kloak tilstopper ofte, er det en god ide at undersøge, hvad den underliggende grund er. Det gøres typisk med TV-inspektion. Her fører vi et lille rør med et kamera ned i jorden, for at se på standen af kloakken. Det kan eksempelvis være, at rotter har bygget rede i kloakken. Det kan tilstoppe rørene, og rotterne kan bide ledninger over – hvilket kan forårsage store skader på kloaksystemet.

Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Kloakmester Ballerup

Rensning af kloak i Gladsaxe – hvem og hvordan

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Gladsaxe til alle, som har brug for det. Det vil sige husejere, grundejerforeninger, virksomheder, boligforeninger med mere. Og vi kommer naturligvis rundt i hele Gladsaxe Kommune fra Buddinge til Bagsværd og alt derimellem. Når vi laver en kloakrens eller spuling af kloakken, som det også hedder, kommer vi med vores specielle spulevogn, som hjælper os til effektivt at højtryksspule dit kloaksystem, så der kan komme ordentligt gennemløb igen. Vi kan også tilbyde hjælp ved akut opstående problemer med kloakken i Gladsaxe, da vi har døgnservice. Det betyder, at vi står klar til at rykke ud og hjælpe jer med jeres problemer med kloakken hver eneste dag året rundt – lige meget hvad tid på dagen, eller natten, i har et problem.

Kontakt os gerne for mere information vedrørende rensning af kloak i Gladsaxe, eller få et uforpligtende tilbud på rensning af din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

Husk at vi også tilbyder årligt eftersyn af kloaksystemet på din grund, så du sikre dig, at kloakken er i god stand. Sådan udgår du uforudsete udgifter til kloakken. Kontakt os for pris.

Vidste du at? Om rensning af kloak i Gladsaxe

Hvis du gerne vil have en opsummering af, hvorfor du skal være ABN Kloakteknik til at stå for rensning af din kloak i Gladsaxe, kan du læse med her:

ABN Kloakteknik renser kloakker for virksomheder, private husejere, grundejerforeninger og boligforeninger

Vi har døgnservice og kan komme hurtigt, når du har brug for det

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og kan hjælpe dig med alt inden for kloakarbejde – endda til fornuftige priser

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vedligehold din kloak

Som privat grundejer er det en god ide, at du vedligeholder din kloak, og kender dens stand. Det er nemlig dit ansvar som husejer, at vedligeholde kloakken på din grund ud til skel. Hvis kloakken ikke vedligeholdes kan det i sidste ende betyde fugtskader, oversvømmelse i kældre samt besøg af rotter. Hvis der skal udføres arbejde på kloakken skal det laves af en autoriseret kloakmester. Kloakarbejde er kort sagt ikke gør-det-selv-arbejde.

Hos Bolius kan du finde tips til, hvordan du bedst kan vedligeholde din kloak.

Du finder den spændende artikel her.

Vi er medlem af