Rensning af kloak Gentofte

Hvis din kloak eller afløbet er stoppet tilbyder ABN Kloakteknik rensning af kloak i Gentofte. Vi spuler kloakken for gennemløb -også akut. Læs mere her på siden.

Hvornår har jeg brug for en rensning af kloakken?

Har du et stoppet afløb i badet, hvor vandet ikke løber ud, når du er i bad? Eller stoppet afløb køkkenvasken? Eller et toilet, hvor vandet stiger meget, når du skyller ud? Det er alle og hver især tegn på, at kloakken trænger til at blive renset. Som privat grundejer, er du ansvarlig for kloakken på din grund. Og det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke passer på kloakken. En oversvømmelse i kælderen kan for eksempel ende i en ødelagt sokkel på huset. Derfor er det en god ide, altid at kende tilstanden af ens kloak.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Gentofte

ABN tilbyder rensning af kloak i hele Gentofte fra Charlottenlund til Dyssegård og Vangede og alt der i mellem. Hvis du har brug for en kloakrensning kommer vi hurtigt med vores specielle spulevogn, som højtryksspuler dit kloaksystem. På den måde vil det hurtigt komme gennemløb i kloakken igen, og du vil kunne gå i bad uden alt for meget vand om fødderne.

Vi tilbyder kloakrensning til private husejere, virksomheder med domicil samt boligforeninger, andelsforeninger, grundejerforeninger og så videre. Som autoriseret kloakmester har vi den korrekte og nødvendige uddannelse til, hurtigt og korrekt at få styr på din kloak igen.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester til dine opgaver her.

Husk, at ABN Kloakteknik som autoriseret kloakmester også udfører en lang rækker andre opgaver blandt andet isolering af kælder, installation af rottespærre, omfangsdræn og meget andet.

Du kan finde en komplet liste, med opgaver vi udfører som autoriseret kloakmester her.

Vidste du om rensning af kloak Gentofte

Hvis du gerne vil overbevises lidt mere om, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, hvis du har brug for en rensning af kloakken i Gentofte, kan du finde de tre vigtige grunde her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder vi er uddannet til opgaven samt er underlagt kontrol for at sikre, at opgaven altid udføres korrekt

Vi har døgnservice og kan rykke akut ud, når du har problemer med afløb hver dag året rundt

Vi kan hjælpe med et stort udvalg af opgaver med kloakken – alt fra kloakspuling og TV-inspektion til omfangsdræn og renovering af kloakken. Og det er alt sammen til fornuftige priser, hvor de fleste kan være med

Kloakrensning i Gentofte med døgnservice

Hvis du har akut brug for hjælp ved stoppede afløb eller oversvømmet kælder, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig døgnservice, hvilket betyder, at vi rykker ud til akutte tilfælde med kloakken hver eneste time på døgnet, hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget om det er kl 19 juleaften, at du har fået kloakvand i kælderen eller kl 05 om morgen, du tager et bad og oplever et badeværelse fyldt med vand, står vi klar til at assistere. Vi rykker hurtigt ud fra vores base i Hvidovre. Som oftest kan vi løse opgaven med det samme med vores spulevogn, så du kan komme videre med din egen hverdag. Hvis ikke, så tager vi selvfølgelig en snak om, hvad der så skal til for at løse opgaver.

Kontakt os nu, hvis du har brug for akut hjælp med stoppet afløb, eller blot vil vide mere om, om en rensning af kloak er det korrekte valg for dig. Du er også velkommen til at få et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af