Rensning af kloak Furesø

Bor du i Furesø Kommune og skal du have renset din kloak? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester med døgnservice, så vi er altid klar til at hjælpe dig. Læs mere om rensning af kloak i Furesø Kommune her på siden.

Rensning af kloak i Furesø kommune

Stiger vandet i dit toilet, når du skylder ud? Er vandet lang tid om at løbe ud, nå du er i bad? Det kan godt være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og eksperter i at rense kloakker. Vi har special designede kloakrensnings biler, der hurtigt kan komme forbi og højtryksspule din kloak, så vandet frit kan komme igennem igen.  

ABN Kloakteknik tilbyder døgnservice. Det betyder, at du kan ringe til os, når uheldet er ude, og du akut har brug for hjælp. Men du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du beslutter dig for, at din kloak trænger til at blive renset. ABN Kloakteknik er klar til at hjælpe alle der bor i Furesø Kommune. Hvad enten du bor i Hareskovby, Farum, Værløse eller en by derimellem, så kontakt os her for et godt tilbud på rensning af din kloak i Furesø Kommune. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en rensning af min kloak i Furesø nok?

Som regel er en højtryksspuling af en kloak nok til, at sørge for, at den ikke længere er tilstoppet. Nogle gange bliver en kloak dog stoppet på grund af andre problemer i kloakken. Som grundejer er det din pligt at sørge for, at din kloak fungerer optimalt. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik flere andre services som for eksempel tv-inspektion og installation af rottespærre. En tv-inspektion kan fortælle os, om din kloak er stoppet, fordi der er eventuelle brud på rør eller rottereder. Læs mere om en TV-inspektion her. Hvis der er tegn på rotter, kan det være en rigtig god ide, at få installeret en rottespærre. En rottespærre stopper rotterne for at få adgang til dit hus via dine kloakrør og faldstamme. Du kan finde mere information om installation af rottespærre her. ABN Kloakteknik står klar til at hjælpe, hvad enten du har behov for en rensning af din kloak i Furesø, eller det viser sig, at der er brud på kloakrør.

ABN Kloakteknik – din autoriseret kloakmester

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilket firma man skal vælge, når man skal have udført arbejde på ens kloak. Det er altid en god ide at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet. Så er du sikker på, at kloakmesteren er underlagt en kvalitetskontrol, så at alt arbejde udføres korrekt. Du kan læse mere om, hvorfor det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med udførelse af kloakarbejde og alle vores medarbejdere er professionelle fagfolk. Vi elsker tilfredse kunder. For os er det meget vigtigt at vi overholder alle indgåede aftaler, og at vi gør jobbet færdigt til aftalt tid og pris. Pålidelighed og kvalitet er i højsæde hos ABN Kloakteknik. Du kan trygt vælge os til rensning af kloak i Furesø.

 

Tre gode grund til at du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloak i Furesø

Hvis du vil vide mere om, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloakker i Furesø, kan du få et hurtigt overblik her:

 

Vi har døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os når uheldet er ude juleaften kl 18.00, eller hvis du vil have et godt tilbud på rensning af din kloak i Furesø.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Der er en tryghed ved at vælge os til at løse alle dine kloakproblemer.

Vi sørger ikke bare for rensning af kloak i Furesø. ABN Kloakteknik kan hjælpe med alt fra regnvandssikring og omfangsdræn til isolering af kælder og installation af rottespærre. Ring til os i dag for et godt tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af