Rensning af kloak Frederiksberg

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi rensning af din kloak på Frederiksberg. Vi spuler kloakken, så der igen kommer gennemløb. Vi har døgnservice, så vi kan rykke ud akut. Læs mere her på siden.

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak på Frederiksberg

Har du et stoppet afløb i badet eller et toilet, hvor vandet stiger, når du skyller ud? Eller måske oversvømmelse i kælderen? Så kunne det tyde på, at der er brug for en rensning af kloakken. En rensning af kloakken med vores specielle spulevogn spuler kloakken godt igennem, sådan at der igen kommer gennemløb.

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannet indenfor kloakmesterfaget. Vi har derfor den fornødne ekspertise og erfaring i, at udføre jobbet korrekt.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester til dine kloakopgaver her.

Vi tilbyder rensning af kloak til alle boligejere, virksomheder med eget domicil og boligforeninger på Frederiksberg.

Vælg ABN Kloakteknik, hvis du vil have en professionel, erfaren og autoriseret kloakmester til at rense kloakken hos dig – endda til helt fornuftige priser.

Rensning af kloak og TV-inspektion

Hvis du ofte oplever, at dine afløb og toiletter stopper til og derfor har brug for en rensning af kloakken, kan det skyldes andet en tilstoppede kloakrør. Her vil en rensning af kloakken derfor ikke være nok. For hyppig rensning af kloakken kan føre til, at kloakken simpelthen holder i kortere tid. Derfor vil vi altid anbefale at få foretaget en TV-inspektion, hvis du ofte har behov for en kloakrensning. Ved en TV-inspektion fører vi et lille kamera ned i kloakken for at se tilstanden af kloakken. Det kan være, at der har ophobet sig et stort fedtlag eller rotter er begyndt at bygge rede, og endda er begyndt at gnave i rør. En TV-inspektion kan derfor hjælpe til at se, om der er nogle større, underlæggende problemer med kloakken, som vi ikke kan se ved en spuling af kloakken. Vi anbefaler også altid, at få lavet en rensning af kloakken inden vi foretager en TV-inspektion.

Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Tips til vedligeholdelse af din kloak

Hvis du vil have et par tips til, hvordan du passer godt på din kloak, så den holder i mange år endnu, har vi her samlet et par punkter, som måske vil gøre dig klogere.

 

Smid ikke andefedt i afløbet. Det stopper hurtigt afløbet.

Smid kun toiletpapir i toilettet. Andre genstande som vatpinde, bind og tamponer, vaskeklude og lignende stopper afløb. Det bør smides i skraldespanden i stedet.

Fjern visne blade fra området omkring din kloak om efteråret.

Få eventuelt lavet et årligt eftersyn af kloakken for at sikre, at standen er god, og der eksempelvis ikke er rotter i kloaksystemet.

Få kun renset kloakken, når der er behov for det – en forebyggende kloakspuling er kun med til at forkorte kloakkens levetid.

Rensning af kloak med døgnservice på Frederiksberg

Et tilstoppet afløb eller stoppet toilet eller sågar en oversvømmelse i kælderen kommer sjældent hvis ikke aldrig belejligt. Og det kommer heller ikke altid i den normale åbningstid mellem 7 og 15. Derfor tilbyder vi døgnservice, så vi kan rykke ud med akut brug for en rensning af kloakken på Frederiksberg hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget om det er kl. 1 og natten eller klokken 19 om aftenen, står vi klar til at hjælpe dig. Vi rykker hurtigt ud ved stoppede afløb og klarer problemet. Som oftest kan problemet med kloakken klares på stedet med en spuling af kloakken med mere. Hvis det ikke er tilfældet, tager vi en separat samtale om det i forhold til pris, omfang og tidshorisont.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om rensning af kloak på Frederiksberg eller har et akut behov for hjælp. Kontakt os også gerne på et uforpligtigende tilbud på din opgave.  Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af