Rensning af kloak Egedal

Hvis din kloak eller afløb er stoppet, så kontakt ABN Kloakteknik. Vi tilbyder rensning af kloakker i hele Egedal kommune. Kontakt os i dag hvad enten det er akut eller for at få et uforpligtende tilbud. Læs mere om rensning af kloak i Egedal her på siden.

Hvornår har jeg brug for rensning af min kloak

Hvis du oplever, at dine afløb i køkkenet eller på toilettet stopper til, kan det være et tegn på, at din kloak skal renses. Stegefedt, sæbe og hår kan hurtigt stoppe for gennemløbet i din kloak. Det er derfor, at man nogle gange oplever, at vandet er meget langsomt til at løbe ud af vasken eller i afløbet på badeværelset. ABN Kloakteknik kan højtryksspule din kloak, så du igen kan bruge vand uden at der er fare for at dine afløb ikke kan følge med.

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester, og vi tilbyder rensning af kloak i hele Egedal kommune. Vi kommer med glæde hvad enten du bor i Stenløse, Ølstykke, Veksø, Smørum eller en hel anden by der i mellem. Så kontakt os, hvis du har brug for rensning af kloak i Egedal. Du kan finde vores kontakt information her.

Døgnservice hos ABN Kloakteknik

Vi ved godt, at uheldet kan være ude, og at man akut har brug for en rensning af ens kloak. Det er derfor, at ABN Kloakteknik tilbyder døgnservice. Så hvis du pludselig står en søndag aften og oplever, at vandet i dit toilet stiger, eller at køkkenvasken er stoppet til igen, kan du sagtens ringe til os. Vi sørger for en hurtig og effektiv service, hvis du har brug for rensning af din kloak i Egedal kommune.

Nogle gange er en rensning af kloakken ikke nok til at løse problemet. Der kan eventuelt være brud på kloakrør, eller rottereder i kloakken. Derfor tilbyder vi naturligvis også andre services, så dit kloakproblem kan blive løst effektivt. Med en tv inspektion kan vi se nærmere på kloakken. På den måde kan vi se, om der er brud på kloakrør, eller eventuelt behov for installering af rottespærre. Læs mere om TV-inspektion her.
Og læs mere om installation af rottespærre her.

Autoriseret rensning af kloak i Egedal

Som grundejer, hvad enten det er som privat boligejer eller virksomhed med eget domicil, er du forpligtet til, at sørge for at kloakken på din grund er fuldt funktionel. Det er derfor vigtigt, at du vælger en autoriseret kloakmester til jobbet. Du kan læse mere om hvorfor her.  Der er en tryghed ved at vælge ABN Kloakteknik til rensning af din kloak i Egedal. Vi er ikke bare autoriseret kloakmester. Alle vores medarbejdere er professionelle fagpersoner med meget erfaring. Vi elsker tilfredse kunder og sætter en ære i, at finde de rigtige løsninger sammen med vores kunder. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde og når vi indgår en aftale med en kunde, så gør vi alt for at overholde den.

Rensning af kloak i Egedal og ABN Kloakteknik

 

Hvis du vil vide mere om ABN Kloakteknik’s rensning af kloakker i Egedal, kan du få et hurtigt overblik her:

 

Vi udfører rensning af kloak i hele Egedal kommune, og vi tilbyder døgnservice. Det betyder, at vi kommer når du har brug for os, ikke kun mellem klokken 8 – 15.

Vi er autoriseret kloakmester og vi kan tilbyde en lang række kloakrelaterede services, ud over rensning af kloak.

Vi rykker ud til både private boligejere, grundejerforeninger, virksomheder med eget domicil og så videre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af