Rensning af kloak Amager

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak på Amager til husejere, virksomheder og boligforeninger. Har du tilstoppet afløb? Læs mere her på siden.

Hvorfor tilstopper mine afløb?

Der kan være mange grunde til at dine afløb i køkken og bad bliver tilstoppet. I køkkenet kan der være madresten og fedt, som let kan stoppe afløbet. På toilettet kan det være vatpinde, rondeller, vaskeklude, bind og tamponer kastet i toilettet, som blandt andet tilstoppet toilet – et stoppet toilet vil ofte kunne ses ved, at vandet i kummen stiger, når du prøver at skylle ud. Blade og affald som falder i kloakristen udendørs, kan også føre til stoppede afløb. Ved stoppede afløb kan der også let kommer oversvømmelse i kælder og i badet. Det er derfor en rigtig god ide, at få renset kloakken, hvis du oplever stoppede afløb.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak på Amager

ABN Kloakteknik kan hjælpe dig, hvis du har brug for en kloakrensning på Amager. Vi tilbyder vores services til boligforeninger, boligselskaber, virksomheder og private husejere. Vi kan tilbyde vores hjælp på hele Amager så lige meget om du bor i Tårnby eller Dragør, er vi klar til at rykke ud, når der er brug for os. Ved en rensning af kloakken, eller kloakspuling som det også hedder, kommer vi ved vores specielle spulevogn, som passer perfekt til opgaven. Vi højtryksspuler kloakken, så der let kan komme gennemløb i alle afløb.

Hvis du ofte har brug for en rensning af kloakken, kan der være et større underliggende problem i dit kloaksystem. Det kan for eksempel være, at rotter har bygget reder i kloakken. Det kan føre til tilstopning af kloakken, besøg i huset af rotterne. Men måske værre endnu, kan rotterne bide hul i ledninger. Og det kan ende med at være en dyr fornøjelse. Vi vil altid anbefale, at du får foretaget en TV-inspektion, hvis du ofte oplever, at det er nødvendigt at spule kloakken. Med en TV-inspektion kan vi se ned i kloakken med et lille kamera og kan på den måde få syn for sagen for, hvad der tilstopper jeres kloak. Læs mere om TV-inspektion her.

Fakta om rensning af kloak på Amager

Hvis du vil have det hurtige overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloakker på Amager, kan du læse med her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester – det betyder, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om kloakker. Vi er specialister med den rigtige kombination af erfaring og uddannelse

Vores specielle udstyr gør, at vi hurtigt kan hjælpe dig med tilstoppede afløb. Som oftest kan problemet klares på stedet med en kloakrensning.

Vi har nogle meget konkurrencedygtige priser, så alle kan være med

Rensning af kloak på Amager med døgnservice

Behovet for en kloakrensning kan opstå akut. Du kan for eksempel have badevand i hele badeværelset i stedet for kun i brusekabinen. Eller dit toilet er så tilstoppet, at det ikke kan skylde ud. Eller du kan endda have fået vand i kælderen. Det er aldrig en god ide at udsætte en rensning af kloakken, da en eventuel oversvømmelse potentielt kan ødelægge soklen på et hus. Og fordi et tilstoppet afløb sjældent er forudset, er det heller ikke altid tilfældet, at behovet for hjælp opstår mellem 7-15, i vores normale åbningstid. Heldigvis har vi døgnservice, så vi er klar til at hjælpe dig med rensning af kloak på Amager hver eneste dag hele året rundt. Vi kommer, når ud har brug for os, lige meget om det er kl. tre om natten eller klokken 19 om aftenen.

Kontakt os med det samme, hvis du har et akut behov for hjælp til en stoppet kloak eller afløb. Eller kontakt os, hvis du vil vide mere om, om en rensning af kloakken er det rigtige for din kloak. Du er også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på rensning af kloak på Amager. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af