Rensning af kloak Albertslund

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Albertslund. Vi renser kloakken, hvis afløb eller toilet er tilstoppet, eller du har oversvømmelse i kælderen. Læs mere her på siden

Hvorfor rense en kloak?

Rensning af kloakken kan være nødvendigt, hvis eller når en kloak bliver tilstoppet. En tilstoppet kloak kan lede til stoppede toiletter, stoppede afløb i køkken og bad samt oversvømmelse i afløb i kælderen. Hvis vandet for eksempel stiger, når der bliver skyllet ud i toilettet, er det tegn på, at afløbet er stoppet, og der er brug for en rensning af dit kloaksystem. Hvis kloakken ikke renses, kan det blive en dyr fornøjelse på længere sigt. En oversvømmelse kan lede til skader i fundament, samt en masse mindre gener som dårlig lugt, kloakvand i kælderen og meget andet. Derfor vil vi altid anbefale en rensning af kloakken, hvis du oplever stoppede afløb. Du kan læse mere om, hvorfor du bør rense din kloak hos Bolius. Du finder deres artikel om rensning og vedligehold af kloakker her.

Husk, at en rensning af kloakken ikke er forebyggende. Hvis der ikke er behov for en kloakrensning, bør du heller ikke få foretaget en, da det kan ødelægge kloaksystemet mere end det gavner.

 

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Albertslund

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i hele Albertslund fra Herstedvester til Herstedøster og alt derimellem. Rensning af kloakken bliver lavet med vores specielle spulevogne, som højtryksspuler dine kloakrør. Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannet kloakmester. Det er din tryghed for, at arbejde bliver udført af nogen, med den korrekte viden og uddannelse til at udføre jobbet. At vi så gør det med et smil, har ikke så meget med vores autorisation at gøre.

Vi tilbyder rensning af kloak til alle med en kloak på deres grund. Det vil sige private husejere, virksomheder med eget domicil, grundejerforeninger og boligforeninger.

Rensning af kloak med døgnservice

Hos ABN Kloakteknik har vi døgnservice. Det betyder, at hvis du har akut behov for rensning af din kloak i Albertslund, står vi klar til at hjælpe dig hver eneste time, hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget om andefedtet har stoppet køkkenafløbet juleaften eller der har været oversvømmelse i kælderen en sommeraften, står vi klar til at hjælpe med en rensning af kloakken. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt køre til Albertslund med vores spulevogn. Som regel klarer vi opgaven på stedet, så du også selv kan komme tilbage til din hverdag. Hvis der er et underliggende problem med din kloak – eksempelvis brud på rør grundet rotter, tager vi en snak om dette. Vi taler om omfang, tidshorisont og ikke mindst pris.

Kontakt os i dag, hvis du har akut brug for rensning af kloakken i Albertslund eller du vil vide mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med din kloakopgave. Eller kontakt os for et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om rensning af kloak i Albertslund

Hvis du vil vide mere om ABN Kloakteknik’s rensning af kloakker i Albertslund, kan du få et hurtigt overblik her:

 

Rensning af kloakken er det første skridt, hvis dit afløb er stoppet

Vi tilbyder rensning af kloak med højtryksspuling til alle med kloak på grunden – virksomheder, private grundejere, boligforeninger og grundejerforeninger

Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud fra vores base i Hvidovre til at klare akutte problemer med kloakken

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af