Omfangsdræn Vallensbæk

Skal du have etableret omfangsdræn i Vallensbæk? Kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vores erfarne medarbejdere er eksperter i etablering af omfangsdræn. Læs mere om os og om omfangsdræn her på siden.

Hvornår er det en god ide at etablere omfangsdræn i Vallensbæk?

Har du fundet tegn på fugt i kælderen, på husets sokkel, eller på fundamentet? Så kan det være en god ide, at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Den sørger for, at dræne jorden for vand og lede det ned i kloakken og ikke lade det løbe mod husets mur. ABN Kloakteknik har etableret mange omfangsdræn i Vallensbæk. Derfor ved vi godt, at det er et omfangsrigt projekt, som kræver tid og plads. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Vallensbæk, er vi altid så hurtige og effektive som muligt. På den måde oplever du færrest mulige gener. Men det betyder ikke, at vi ikke er omhyggelige med vores arbejde. Det betyder bare, at vi er færdige til den aftalte tid. Kontakt os i dag, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Vallensbæk. Du finder vores kontaktinformation her.

Skader og fugt i fundament og sokkel

Når ABN Kloakteknik har etableret dit omfangsdræn i Vallensbæk, kan du være sikker på, at det leder regnvandet væk fra dit hus. Men skaden kan allerede være sket. Hvis du finder tegn på skader på din sokkel eller dit fundament, er det en god ide at få dem tilset af fagfolk hurtigst muligt. Jo længere du venter, jo dyrere bliver det ofte at udbedre skaden. Hvis du skulle finde tegn på skader, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at udbedre dem. Vi kan blandt andet hjælpe med at opbygge soklen, så den igen er stabil. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og reparation af fundament og sokkel her. 

ABN Kloakteknik reparerer sokkel og fundament og etablerer omfangsdræn i hele Vallensbæk. Kontakt os i dag hvad enten du befinder dig i Vallensbæk Nordmark, Vallensbæk Landsby eller Vallensbæk Strand.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Vallensbæk?

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i Vallensbæk. Derfor ved vi også, at etablering af omfangsdræn ikke er gør-det-selv arbejde. Man skal være meget præcis, når man graver omfangsdrænet ned. Hvis du ikke graver dybt nok, vil drænet ikke fungere optimalt. Hvis du graver det for dybt ned, kan det lede til jordskred. Det kan lede til, at huset styrter sammen. Drænet skal også placeres i den rigtige afstand fra dit hus. Sidst, men ikke mindst, skal man bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at tilslutte drænet til kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. 

Når du hyrer ABN Kloakteknik til etableringen af omfangsdræn, er du i trygge hænder. Vores erfarne medarbejdere har den rette ekspertise til at placere drænet korrekt uden nogle problemer.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af dit omfangsdræn i Vallensbæk

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, det er smart at vælge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret et omfangsdræn i Vallensbæk.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i Vallensbæk.

Vores erfarne medarbejdere er ikke bare eksperter i omfangsdræn, de kan også hjælpe dig med at udbedre skader på husets sokkel og fundament.

Vi etablerer omfangsdræn for grundejere i hele Vallensbæk Kommune. Kontakt os i dag hvad enten du befinder dig i Vallensbæk Nordmark, Vallensbæk Landsby eller Vallensbæk Strand.

Vi er medlem af