Omfangsdræn Solrød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Solrød. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn i Solrød her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Solrød

Har du problemer med fugt i kælderen, der skaber et dårligt indeklima? Er der fugtskjolder på husets sokkel og fundament? Så kan etableringen af et omfangsdræn være en god løsning på problemet. Et omfangsdræn fungerer som en nedgravet tagrende. Det sørger for at lede regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Solrød. Derfor ved vi af erfaring, at det kan være et omfangsrigt projekt, når man skal have etbleret et omfangsdræn i Solrød. Vi sørger altid for, at vores kunder oplever så få gener som muligt, mens vi arbejder. Det gør vi blandt andet ved at yde en hurtig og omhyggelig service. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Solrød kommune, fra Havdrup til Karlstrup Strand og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Solrød

ABN Kloakteknik er ikke bare gode til at etablere omfangsdræn i Solrød. Vi kan faktisk hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Da vi ejer vores egne gravemaskiner, kan vi hurtigt hjælpe dig med alt fra nedgravningen af en trampolin til etableringen af en regnvandsfaskine. Vi har også stor erfaring med diverse former for brolægning. Så hvis du gerne vil have lagt fliser i forbindelsen med etableringen af omfangsdrænet, er det også noget vi kan hjælpe dig med. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Det gælder både hvis du drømmer om en vildhave, eller drømmer om en have med sirlige bede. Læs mere om anlæg af have her.  Vi indgår naturligvis gerne i en dialog med vores kunder, så vi i fællesskab kan komme frem til den løsning, der passer dig bedst.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Solrød?

Etableringen af et omfangsdræn i Solrød er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man placerer drænet i jorden. Det skal ligge i den korrekte afstand fra huset. Det er også meget vigtigt, at drænet bliver placeret i den rette dybde. Hvis det ligger for højt, vil omfangsdrænet ikke fungerer optimalt. Hvis det modsat bliver gravet for dybt ned, kan det lede til jordskred. Jordskred kan i teorien betyde, at dit hus potentielt styrter sammen. Sidst men ikke mindst, er det lovpligtigt bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn, og alle de ting man skal huske at være opmærksom på. Du kan finde artiklen her.  Når du hyrer ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Solrød, er du i trygge hænder. Vi har altid styr på præcis, hvor omfangsdrænet skal placeres.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og omfangsdræn i Solrød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret et omfangsdræn i Solrød.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Solrød.

Vores pålidelige medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise til at etablere dit omfangsdræn hurtigt og omhyggeligt. Vi sørger for, at du oplever færrest mulige gener.

Vi kan hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af