Omfangsdræn Rudersdal

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Rudersdal Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Rudersdal Kommune

Har du problemer med fugt i kælderen og dårligt indeklima? Er der fugtskjolder på husets fundament og sokkel? Så kan etableringen af et omfangsdræn være en god løsning på problemet. Hvis fugten først får fat i huset, kan det lede til skader, der er dyre at udbedre. Et omfangsdræn er en smart løsning, da det fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Det leder regnvandet væk fra husets mur, sokkel og fundament og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Rudersdal Kommune. Vi ved af erfaring, at det er et omfangsrigt projekt at få etableret et omfangsdræn i Rudersdal Kommune. Derfor sørger vi altid for, at yde en effektiv og omhyggelig service. Du vil opleve så få gener som muligt, mens vi arbejder med omfangsdrænet. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Rudersdal Kommune, fra Holte til Vedbæk og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Rudersdal Kommune

ABN Kloakteknik har etableret mange omfangsdræn i Rudersdal Kommune. Men da vi ejer vores egne gravemaskiner, er det ikke den eneste form for gravearbejde, vi kan hjælpe dig med. Vi kan faktisk hjælpe dig med at løse diverse former for graveopgaver og anlægsarbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til etableringen af regnvandsfaskiner. Vi har også stor erfaring med brolægning. Det betyder, at vi kan stå for at etablere alt fra indkørsler til fliseterrasser. Vi kan også lægge fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet, hvis det er noget, du ønsker. Går du og drømmer om den perfekte have, kan vi sagtens hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Vi indgår gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde frem til den perfekte løsning for dig. Det gælder naturligvis både, hvis du drømmer om en vildhave eller en have med sirligt anlagte bede. Læs mere om anlæg af have her.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Rudersdal Kommune?

En etablering af et omfangsdræn i Rudersdal Kommune er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget præcis, når det kommer til placeringen af omfangsdrænet. Ud over, at det skal ligge i den rette afstand fra husets ydremur, må det hverken ligge for højt eller for dybt i jorden. Hvis det ligger for højt, vil omfangsdrænet ikke fungere optimalt. Hvis det bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan betyde, at dit hus kan styrte sammen. Når omfangsdrænet skal forbindes med kloakken, skal du bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til jobbet. Bolius har skrevet en interessant artikel, om alle de ting man skal være opmærksom på, når det kommer til omfangsdræn. Du kan finde artiklen her.  Når ABN Kloakteknik står for at etablere dit omfangsdræn i Ruderdal Kommune, er du i trygge hænder. Vi har altid helt styr på placeringen af omfangsdrænet.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Rudersdal – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal etablere dit omfangsdræn i Rudersdal Kommune.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med blandt andet etableringen af omfangsdræn i Rudersdal Kommune.

Vores pålidelige medarbejdere sørger altid for at yde en omhyggelig og effektiv service, hvor du oplever så få gener som muligt.

Vi kan også hjælpe dig med både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af