Omfangsdræn Roskilde

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Roskilde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om fordelene ved etablering af et omfangsdræn her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Roskilde

Er der fugt i din kælder? Eller fugtskader i husets sokkel og fundament? Så kan et omfangsdræn, være en god løsning. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Drænet sørger for at lede regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Roskilde. Vi er altid hurtige og effektive, når vi etablerer omfangsdræn i Roskilde. Vi sørger for, at du oplever så få gener som muligt, mens gravearbejdet og etableringen af omfangsdrænet står på. Selvom, at vi er effektive med vores arbejde, betyder det ikke, at vi ikke er omhyggelige. Vi er naturligvis altid meget omhyggelige fra start til slut. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Roskilde Kommune, fra Jyllinge til Viby Sjælland og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Roskilde

ABN Kloakteknik har, som sagt, mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Roskilde. Men det er faktisk ikke den eneste form for gravearbejde, vi kan hjælpe dig med at løse. Vi ejer nemlig vores egne gravemaskiner og løser både større og mindre graveopgaver og anlægsarbejder i Roskilde. Vi kan hjælpe dig med alt fra nedgravningen af trampoliner til etableringen af regnvandsfaskiner. Vi kan endda hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Vi har også stor erfaring med diverse former for brolægning. Så hvis du vil have lagt fliser, for eksempel i forbindelsen med etableringen af omfangsdrænet, kan vi sagtens løse den opgave. Læs mere om brolægning her. Inden vi starter vores arbejde, indgår vi naturligvis i en dialog med vores kunder. Så kan vi i fællesskab finde frem til de bedste løsninger.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Roskilde?

Kort sagt, nej. Du kan ikke selv etablere dit omfangsdræn i Roskilde. Det er nemlig ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man placerer drænet i jorden. Det skal ligge i den helt rigtige afstand fra huset. Derudover må det hverken ligge for højt eller for lavt begravet. Hvis det ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan i teorien lede til, at huset styrter sammen. Sidst men ikke mindst, skal du bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her.  Når ABN Kloakteknik står for at etablere dit omfangsdræn, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, hvor det skal placeres i jorden.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Roskilde – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til hvorfor, du skal hyre ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Roskilde.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Roskilde.

Vores pålidelige og effektive medarbejdere sørger altid for, at du oplever så få gener som muligt, mens vi etablerer omfangsdrænet.

Vi ejer vores egne gravemaskiner og kan derfor hjælpe dig med at løse både større og mindre graveopgaver og former for anlægsarbejde.

Vi er medlem af