Omfangsdræn Rødovre

Skal du have etableret omfangsdræn i Rødovre? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag og få et godt tilbud. Vi er autoriseret kloakmester, og kan også hjælpe hvis du vil have isoleret din kælder. Læs mere om etablering af omfangsdræn i Rødovre her på sidne.

Hvad er et omfangsdræn?

Hvis du finder fugtskjolder på husets fundament eller sokkel, eller har fugt i kælderen, kan en etablering af et omfangsdræn være en god løsning. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Det dræner fugt og vand fra jorden og leder det ned i kloakken i stedet for ind mod dit hus. Hvis du får fugt i dit hus kan det lede til råd og svamp, hvilken kan give et dårligt indeklima. Derfor kan det være en god ide med etablering af et omfangsdræn.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Rødovre. Kontakt os i dag hvis du bor i Rødovre eller Islev og ønsker et rigtig godt tilbud på etablering af omfangsdræn. Du finder vores kontaktinformation her. Eller du kan udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Rødovre?

En etablering af omfangsdræn i Rødovre er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når det kommer til placeringen af omfangsdrænet. Hvis det ligger for højt i jorden, fungerer det ikke, som det skal. Bliver der derimod gravet for dybt, kan det lede til jordskred og store materielle skader. Man skal også have styr på, præcis hvor langt fra huset drænet skal graves ned. Omfangsdrænet skal samtidig forbindes med kloakken. Det er kun en autoriseret kloakmester, som for eksempel ABN Kloakteknik, der må gøre det. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om etablering af omfangsdræn, som du kan læse. Du finder artiklen her. 

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik naturligvis fuldstændig styr på alle beregninger og regler, når det kommer til etablering af omfangsdræn i Rødovre. Du kan trygt vælge os, hvis du vil være sikker på, at arbejdet bliver udført omhyggeligt og at det er færdigt til aftalt tid.

 

 

Fugtskader på fundament

Hvis du oplever alvorlige fugtskader på sokkel og fundament, skal de repareres. Det kan ende med at koste mange penge, hvis det ikke bliver gjort. Og det kan faktisk også ende med at soklen bliver helt ødelagt, hvis fugtskader eller revner er slemme nok. Derfor vil vi hos ABN Kloakteknik altid anbefale, at få en professionel til at vurdere skaden på sokkel og fundament. 

Vi kan hjælpe med at reparere sokkel, sådan at den igen er stabil. Vi kan samtidig tætne og isolere fundamentet, sådan at varmen ikke trækker ud. Vi har det rette udstyr, indstilling og professionelle mandskab til at gøre dit fundament pænt og holdbart igen. Vi tilbyder også at reparere fundamentet i ældre huse.

Du kan læse meget mere her om, hvorfor det er en god ide, at få repareret dit fundament, hvis du oplever skader på det. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etablering af omfangsdræn i Rødovre – en opsummering

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn i Rødovre? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring, når det kommer til etablering af omfangsdræn i Rødovre.

Hvis du ønsker, at få isoleret din kælder i kombination med etableringen af omfangsdrænet, kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til både Rødovre og Islev.

Vi er medlem af