Omfangsdræn Lyngby

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Lyngby -Taarbæk Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Læs mere om etablering af omfangsdræn i Lyngby her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Lyngby

Har du problemer med fugt i kælderen? Er der fugt i husets fundament og sokkel? Så kan det være en god ide, at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende, der leder vandet væk fra huset og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Lyngby. Når vi står for at etablere omfangsdræn i Lyngby, sørger vi altid for at yde en hurtig og omhyggelig service. Det kan nemlig godt være et omfangsrigt projekt, at få etableret et omfangsdræn. Vi arbejder altid på, at du oplever så få gener som muligt, mens gravearbejdet står på. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Lyngby-Taarbæk Kommune, fra Virum til Taarbæk og alle byer derimellem. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud på anlæg af omfangsdræn i Lyngby. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Lyngby

ABN Kloakteknik har etableret rigtig mange omfangsdræn i Lyngby. Men det er faktisk ikke den eneste form for gravearbejde, vi kan hjælpe dig med at løse. Vi ejer vores egne gravemaskiner og kan derfor løse både større og mindre former for gravearbejder og anlægsopgaver. Vi kan hjælpe dig med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænreguleringen af grunde. Vi kan også stå for brolægning, hvis du for eksempel ønsker at få lagt fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave, hvad enten du ønsker en vildhave eller en have med forskellige bede. Læs mere om anlæg af have her. Vores pålidelige medarbejdere har alle sammen den rette erfaring og ekspertise til at løse dine graveopgaver. Vi elsker glade kunder og lytter altid til vores kunders behov. Så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning for dig.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Lyngby?

Det korte svar er nej. Du kan ikke selv etablere dit omfangsdræn i Lyngby. Man skal nemlig være meget præcis, når det kommer til placeringen af drænet. Hvis det bliver lagt for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det der i mod bliver gravet for dybt ned, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan i teorien betyde, at dit hus bliver undermineret og styrter sammen. Derudover skal man bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik står for etableringen af dit omfangsdræn, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, præcis hvor dybt dit omfangsdræn skal ligge.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og omfangsdræn i Lyngby – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til hvorfor, ABN Kloakteknik skal etablere dit omfangsdræn i Lyngby.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Vores pålidelige og erfarne medarbejdere sørger altid for, at du oplever så få gener som muligt mens arbejdet står på.

Vi kan også hjælpe dig med både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde.

Vi er medlem af