Omfangsdræn Lejre

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Lejre. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere her på siden om fordelene ved et omfangsdræn.

ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Lejre

Er der fugt i din kælder? Har du fundet fugtskader på husets sokkel og fundament? Så kan etableringen af et omfangsdræn være en god løsning. Et omfangsdræn minder lidt om en tagrende, der er blevet gravet ned i jorden. Den bliver lagt langs soklen på dit hus, så den kan lede regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. Så bliver husets fundament holdt tørt, og indeklimaet bliver ikke påvirket af fugt. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Lejre. Når vi står for arbejdet, er vi altid hurtige og effektive. Vi sørger altid for, at du oplever så få gener som muligt, mens vi arbejder. ABN Kloakteknik etablerer med glæde omfangsdræn i hele Lejre Kommune, fra Kirke Hyllinge til Osted og alle byer derimellem. Kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud på anlæg af omfangsdræn i Lejre. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Lejre

Hos ABN Kloakteknik er vi rigtig gode til at stå for at etablere omfangsdræn i Lejre. Men det er faktisk ikke den eneste form for graveopgave eller anlægsarbejde, vi kan løse for dig. Hvis du i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet, vil have lagt fliser eller en anden form for brolægning, kan vi hjælpe dig med det uden problemer. Da vi ejer vores egen gravemaskiner, kan vi hjælpe dig med at løse både større og mindre graveopgaver. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænregulering af grunde. Hvis du drømmer om den perfekte have, kan vi hjælpe dig med at anlægge den. Læs mere om anlæg af haver her. Vores medarbejdere har alle sammen den rette erfaring og ekspertise til at løse dine grave – og anlægsopgaver på den måde, der er bedst for dig og dine behov.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Lejre?

Når det kommer til etableringen af omfangsdræn i Lejre, er det bedst at få en ekspert, som ABN Kloakteknik, til at løse opgaven. Man skal nemlig være meget omhyggelig med at placere drænet korrekt. Det skal ligge i den helt rigtige afstand i forhold til huset. Derudover må det hverken ligge for højt eller for dybt. Hvis det ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det derimod bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Jordskred kan i teorien betyde, at dit hus styrter sammen. Det er også kun en autoriseret kloakmester, der må forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om etablering af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Lejre, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på gravearbejdet og på præcis hvor, dit omfangsdræn skal placeres.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Lejre – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal hyre ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Lejre.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Lejre.

Vores pålidelige og professionelle medarbejdere har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at løse opgaven på en effektiv og omhyggelig måde. Du kommer til at opleve så få gener som muligt.

Vi kan løse både større og mindre graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af