Omfangsdræn Køge

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Køge. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Køge

Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Det opfanger regnvand og leder det væk fra husets ydremur, sokkel og fundament og ned i kloakken. Et omfangsdræn kan være en god løsning, hvis der er problemer med fugt og dårligt indeklima, specielt i husets kælder. Et omfangsdræn kan også være en god ide, hvis du finder fugtskjolder på husets fundament og sokkel. Hvis fugten først får rigtig godt fast i huset, kan det være dyrt at få udbedret skaderne. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har rigtig mange års erfaring med at stå for at etablere omfangsdræn i Køge. Når vi etablerer dit omfangsdræn, sørger vi altid for at yde en effektiv og omhyggelig service. Så kommer du nemlig til at opleve så få gener som muligt, mens arbejdet står på. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Køge Kommune fra Herfølge til Lille Skensved og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og selvfølgelig uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Køge

Da ABN Kloakteknik ejer vores egne gravemaskiner, kan vi hjælpe dig med meget andet end at etablere omfangsdræn i Køge. Vi kan faktisk hjælpe dig med at løse både større og mindre former for anlægsarbejde og graveopgaver. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænregulering af grunde. Vi har også stor erfaring med brolægning. Så hvis du drømmer om at få anlagt en fliseterrasse, kan vi sørge for det. Vi kan naturligvis også lægge fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet. Hvis du drømmer om, at få anlagt den perfekte have, kan vi hjælpe med det. Det gælder både ved etableringen af vildhaver eller haver med sirlige bede. I fællesskab kan vi finde den løsning, der passer dig og dine havedrømme bedst. Du kan læse mere om anlæg af haver her.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Køge?

Når man skal etablere et omfangsdræn i Køge, skal man være meget nøjagtig med placeringen af selve omfangsdrænet. Derfor er det ikke gør-det-selv-arbejde. Omfangsdrænet skal ligge i den helt rigtige afstand fra husets ydremur. Hvis omfangsdrænet bliver placeret for højt i jorden, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det derimod bliver lagt for dybt, kan det ende med jordskred. Et jordskred kan betyde, at dit hus styrter sammen. Det er også kun en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, der må forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om alt det, man skal vide om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her.  Da vi har stor erfaring med etableringen af omfangsdræn, ved vi præcis, hvor de skal placeres i jorden. Det betyder, at du altid er i trygge hænder, når du vælger ABN Kloakteknik til jobbet.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etablering af omfangsdræn i Køge– en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal hyre ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Køge.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med blandt andet etableringen af omfangsdræn i Køge.

Vores pålidelige medarbejdere yder altid en effektiv og omhyggelig service, hvor du oplever så få gener som muligt.

Vi kan også hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af