Omfangsdræn København

Skal du have etableret et omfangsdræn i København? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik. Vores erfarne medarbejdere er eksperter i etablering af omfangsdræn. Læs mere om etablering af omfangsdræn her på siden.

Etablering af omfangsdræn i København

Hvis du oplever, at der er fugt i husets kælder, sokkel eller fundament, kan en etablering af et omfangsdræn være en god løsning. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Den dræner den omliggende jord for fugt og leder det ned i kloakken, i stedet for at vandet løber ind mod husets mur. Udover at skabe et dårligt indeklima, kan fugt lave skader på dit hus for mange tusinde kroner. ABN Kloakteknik er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i København. Vi ved godt, at det er et omfangsrigt projekt, der kræver tid og plads. Derfor er vi altid hurtige og effektive, når vi etablerer omfangsdræn i København. Det betyder dog ikke, at vi ikke altid leverer et omhyggeligt udført stykke arbejde. Vi bliver naturligvis færdig til den aftalte tid og til den aftalte pris. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontakt information her.

Skader og fugt i fundament og sokkel

Når ABN Kloakteknik har etableret dit omfangsdræn, leder det regnvandet væk fra husets fundament og sokkel. Men der kan være fugtskader fra før, drænet blev etableret. Hvis du for eksempel skulle finde fugtskjolder eller revner, er det en god ide, at få en fagperson til at kigge på det så hurtigt som muligt. Jo længere man venter, jo dyrere bliver det ofte at få udbedret skaderne. ABN Kloakteknik etablerer ikke bare omfangsdræn i Københavns Kommune. Vi kan også hjælpe dig med at udbedre skader på fundament og sokkel. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og reparation på fundament og sokkel her.

ABN Kloakteknik reparerer fundament og sokkel, og etablerer omfangsdræn i hele Københavns Kommune. Kontakts os hvad enten du bor i Brønshøj, Vanløse, Valby, Østerbro eller et område derimellem.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i København?

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik etableret mange omfangsdræn i Københavns Kommune. Derfor ved vi, at etablering af omfangsdræn ikke er gør-det-selv arbejde. Man skal være meget præcis, når man lægger drænet. Hvis det ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det bliver gravet for dybt ned, kan det lede til jordskred. Det kan i værste fald lede til, at dit hus styrter sammen. Det skal også ligge i den rette afstand fra husets ydremur. Sidst men ikke mindst skal du bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at tilslutte drænet til kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn, som du kan finde her. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn er du i trygge hænder. Vores medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise til at sørge for, at drænet bliver placeret korrekt.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud om etablering af omfangsdræn ved din ejendom. Du finder vores kontaktformular nederst på siden.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til etablering af dit omfangsdræn i København?

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, det er smart at vælge ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i København:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i København.

Vi er et veletableret firma og vores erfarne medarbejdere kan også hjælpe dig med at udbedre skader på sokkel og fundament.

Vi etablerer omfangsdræn i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj til Østerbro og alle områder derimellem.

Vi er medlem af