Omfangsdræn Ishøj

Skal du have etableret et omfangsdræn i Ishøj? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik. Vores erfarne medarbejdere kan hurtigt og effektivt etablere dit nye omfangsdræn. Læs om omfangsdræn og ABN Kloakteknik her på siden.

Hvornår er det en god ide at få et omfangsdræn i Ishøj?

Hvis du finder tegn på fugt og andre skader på dit fundament og din sokkel, kan det være en god ide, at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Drænet leder regnvandet, der ellers kunne skade fundament og sokkel, væk fra huset og ned i kloakken i stedet for. Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at det er et omfangsrigt projekt, at få etableret et omfangsdræn i Ishøj. Derfor sørger vores professionelle medarbejdere altid for, at være hurtige og effektive i deres arbejde. Vi leverer altid et omhyggeligt udført arbejde, og vi er naturligvis færdig til den aftalte tid. ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i hele Ishøj Kommune, fra Torslunde til Ishøj Strand og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på etablering af dit omfangsdræn i Ishøj. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Skader og fugt i fundament og sokkel

Når ABN Kloakteknik har etableret din omfangsdræn i Ishøj, kan du være sikker på, at der ikke længere kommer fugt i fundament og sokkel. Men skaden kan allerede være sket. Derfor er det en god ide, at få fagfolk til at kigge på skaderne. Skader i fundament og sokkel kan godt gå hen og blive dyre, hvis de ikke bliver udbedret snarest muligt. ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med at udbedre skaderne, så huset igen er tørt og stabilt. Vi kan også hjælpe med isolering af kældre i ældre huse, hvor der ofte kan være fugt problemer på grund af dårlig isolering.

Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og reparation af sokkel og fundament her.

 

 

Kan jeg selv etablere omfangsdræn i Ishøj?

ABN Kloakteknik er eksperter i etablering af omfangsdræn i Ishøj. Derfor ved vi, at etablering af omfangsdræn ikke er gør-det-selv arbejde. Man skal være meget præcis i sine beregninger, når drænet bliver placeret i jorden. Hvis det ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det bliver gravet for dybt ned, kan det føre til jordskred. Det kan betyde, at dit hus kollapser. Derudover skal det ligge i den rette afstand fra dit hus. Sidst men ikke mindst skal man bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Ishøj, er du i trygge hænder. Vores medarbejdere er pålidelige, og de har alle den rette erfaring til at etablere dit omfangsdræn korrekt.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker tilbud på et omfangsdræn eller blot er interesseret i, om omfangsdræn kunne være den rette løsning til dit hus. Vi er altid klar til en uforpligtende snak eller tilbud. Du finder vores kontaktformular nederst på siden her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din samarbejdspartner til etablering af omfangsdræn i Ishøj

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, det er smart at vælge ABN Kloakteknik som din samarbejdspartner, når du skal have etableret omfangsdræn i Ishøj.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn i Ishøj.

Vi kan også hjælpe dig med at udbedre skader på fundament og sokkel.

Vores medarbejdere er pålidelige, og de har alle den rette erfaring til at hurtigt og effektivt at etablere dit omfangsdræn i Ishøj Kommune, hvad enten du bor i Torslunde, Ishøj Strand eller en by derimellem.

Vi er medlem af