Omfangsdræn Hvidovre

Skal du have etableret et omfangsdræn i Hvidovre? Kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er din lokale autoriseret kloakmester med base i Hvidovre. Læs mere om omfangsdræn i Hvidovre her på siden.

Etablering af omfangsdræn i Hvidovre

Hvis du oplever, at der er fugt i din kælder, eller at du finder fugtskjolder på husets sokkel eller fundament, kan en etablering af et omfangsdræn være en løsning på dette problem. Hvis du får fugt i dit hus kan det lede til råd og dårligt indeklima. Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende. Drænet sørger for, at vandet bliver ledt væk fra husets mure og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Hvidovr. Vi ved godt, at en etablering af et omfangsdræn er et omfangsrigt projekt. Derfor er ABN Kloakteknik hurtige og omhyggelige med vores arbejde, og vi bliver naturligvis færdig til den aftalte tid. Kontakt os i dag, så kommer vores professionelle fagpersoner forbi og giver dig et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Hvidovre. Du finder vores kontaktinformation her. Eller udfyld kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn?

Det er ikke en god ide, at du selv begynder at grave ud til et omfangsdræn. Det er bestemt ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget forsigtig med udgravningen, da drænet hverken må ligge for højt eller for lavt i forhold til huset. Hvis drænet ligger for højt, vil det ikke effektivt kunne dræne jorden. Hvis det ligger for dybt, kan det lede til jordskred, hvilket kan resultere i dyre skader på dit hus. Derudover skal man bruge en autoriseret kloakmester, når drænet skal forbindes med kloakken. Du kan læse mere i denne artikel fra Bolius, om hvorfor du skal bruge en autoriseret kloakmester som ABN Kloakteknik, når du skal have etableret omfangsdræn i Hvidovre.

 

 

Etablering af omfangsdræn i Hvidovre af lokale kloakmestre

ABN Kloakteknik holder til i Hvidovre. Vi er derfor din lokale kloakmester, hvilket betyder, at vi selvfølgelig rykker ud til alle områder i Hvidovre Kommune. Ring til os, hvad enten du bor i Avedøre, Friheden eller en by derimellem og gerne vil have et godt tilbud på etablering af et omfangsdræn. Vi er altid klar til at hjælpe i lokalområdet.

Faktisk har vi døgnservice. Det betyder, at vi rykker ud, når du har brug for os. Det er lige meget om det er sommer eller vinter, nat eller dag. Vi tager fat, når nøden er størt. Så oplever du fugt eller skader på dit fundament, tag kontakt til os med det samme. Så finder vi sammen en løsning på dit problem.

Vil du vide mere om os hos ABN Kloakteknik? Så kan du læse meget mere om os her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangsdræn i Hvidovre

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Hvidovre Kommune.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du overvejer at få isoleret din kælder samtidig med, at vi etablerer omfangsdrænet.

ABN Kloakteknik er din lokale kloakmester, da vi har vores base i Hvidovre. Vi hjælper med glæde private grundejere i Avedøre, virksomheder med eget domicil i Avedøre Holme og boligforeninger i Hvidovre.

Vi er medlem af