Omfangsdræn Hørsholm

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Hørsholm. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om fordelene ved etablering af omfangsdræn.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Hørsholm

Kæmper du med problemer med fugt og dårligt indeklima i kælderen? Er der fugtskjolder på husets sokkel og fundament? Så kan etableringen af et omfangsdræn være en rigtig god løsning. Et omfangsdræn fungerer lidt lige som en nedgravet tagrende. Det sørger for, at alt overskydende regnvand bliver ledt væk fra huset og ned i kloakken. På den måde bliver blandt andet husets fundament, sokkel og kælder holdt tør. Hvis der først kommer fugt i huset, kan det være meget dyrt at udbedre skaderne. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Hørsholm. Derfor ved vi også af erfaring, at det er et omfangsrigt projekt at få etableret et omfangsdræn. Derfor yder vi altid en effektiv og omhyggelig service, hvor du vil opleve så få gener som muligt, mens vi arbejder. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Hørsholm Kommune, fra Rungsted Kyst til Sjælsmark og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Hørsholm

ABN Kloakteknik er ikke bare eksperter i at etablere omfangsdræn i Hørsholm. Vi kan faktisk også hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til etableringen af regnvandsfaskiner. Vi har også stor erfaring med brolægning. Vi kan anlægge alt fra fliseterrasser til indkørsler. Så hvis du vil have lagt fliser, for eksempel i forbindelse med etableringen af dit omfangsdræn, er det noget, vi kan ordne for dig. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Det gælder naturligvis både, hvis du drømmer om en have med sirlige bede eller en vildhave. Vi indgår gerne i en dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der passer dig bedst. Læs mere om etablering af have her.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Hørsholm?

Nej, det er ikke gør-det-selv-arbejde at etablere omfangsdræn i Hørsholm. Man skal være meget præcis, når det kommer til, hvor omfangsdrænet skal placeres. Det skal ligge den helt rigtige afstand fra husets ydremur. Derudover skal det lægges i den rigtige dybde i jorden. Hvis det ligger for højt, vil omfangsdrænet ikke fungere optimalt. Hvis det bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Hvis der kommer jordskred, kan det lede til, at huset styrter sammen. Sidst men ikke mindst, er det kun en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, der må forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om omfangsdræn. Du kan finde den spændende artikel her.  ABN Kloakteknik har så stor erfaring med at etablere omfangsdræn, at du altid er i trygge hænder hos os. Vi har helt styr på placeringen af omfangsdrænet, så det ligger det rigtige sted.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Hørsholm – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal stå for at etablere dit omfangsdræn i Hørsholm.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Hørsholm.

Vores pålidelige medarbejdere sørger altid for, at du oplever så få gener som muligt, mens vi etablerer dit omfangsdræn.

Vi kan også hjælpe dig med at løse diverse andre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af