Omfangsdræn Høje Taastrup

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Høje Taastrup Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn i Høje Taastrup her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Høje Taastrup

Er der fugt i din kælder? Eller fugtskader på husets fundament og sokkel? Så kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Fugt er ikke bare skadeligt for indeklimaet, det kan også lave skade på dit hus. Et omfangsdræn minder lidt om en nedgravet tagrende. Det bliver lagt langs husets sokkel, og det leder vandet væk fra huset og ned i kloakken. På den måde bliver husets fundament holdt tørt. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Høje Taastrup. Det kan godt være et omfangsrigt projekt, at få etableret et omfangsdræn. Derfor yder vi altid en hurtig og effektiv service. Vi sørger for, at du oplever så få gener som muligt mens gravearbejdet står på. ABN Kloakteknik har base i Hvidovre, og vi rykker med glæde ud til hele Høje Taastrup Kommune, fra Hedehusene til Vridsløsemagle og alle byer derimellem.  Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Høje Taastrup

ABN Kloakteknik ejer vores egne gravemaskiner. Det betyder, at vi ikke bare kan stå for at etablere dit omfangsdræn i Høje Taastrup. Vi kan hjælpe dig med at løse mange andre graveopgaver og anlægsarbejde. Hvis du for eksempel beslutter dig for at få lagt fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet, kan vi hjælpe dig med det. Vi har mange års erfaring med diverse former for brolægningsarbejde. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave, hvad enten du drømmer om en have med sirlige bede eller en vildhave. Læs mere om anlæg af have her. Vores medarbejdere har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at løse både større og mindre grave – og anlægsopgaver. Hos ABN Kloakteknik elsker vi glade kunder. Derfor indgår vi altid gerne i en dialog med vores kunder, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning for dem.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Høje Taastrup?

Det korte svar er nej. At etablere et omfangsdræn i Høje Taastrup er ikke-det-selv-arbejde. Man skal være meget præcis, når det kommer til gravearbejdet. Hvis omfangsdrænet bliver placeret for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det der i mod bliver lagt for dybt, kan det ende med at forsage jordskred. Et jordskred kan i teorien ende med, at dit hus styrter sammen. Omfangsdrænet skal også placeres i den korrekte afstand fra huset. Sidst men ikke mindst skal man have en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Høje Taastrup, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, hvor og hvor dybt omfangsdrænet skal ligge.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og omfangsdræn i Høje Taastrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal hyre ABN Kloakteknik, når du skal have etableret et omfangsdræn i Høje Taastrup.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Høje Taastrup.

Vi har den rette erfaring og ekspertise til at sørge for, at arbejdet på dit omfangsdræn forløber hurtigt og gnidningsfrit.

Vi kan hjælpe dig med at løse større og mindre graveopgaver og anlægsarbejde.

Vi er medlem af