Omfangsdræn Hillerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Hillerød. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Hillerød

Har du problemer med fugt i kælderen, som giver dårligt indeklima? Har du fundet tegn på fugtskjolder på husets fundament og sokkel? Så kan en etablering af et omfangsdræn være en god løsning. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Omfangsdrænet sørger for, at regnvandet bliver led væk fra husets ydremure, fundament og sokkel og ned i kloakken. Det er vigtig at holde husets fundament tørt, da fugt kan lede til skader, der er dyre at udbedre. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Hillerød. Vi ved af erfaring, at det kan være et omfangsrigt projekt, når man skal have etableret et omfangsdræn i Hillerød. Derfor yder vi altid en effektiv og omhyggelig service, hvor du oplever så få gener som muligt. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Hillerød Kommune, fra Ullerød til Uvelse og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontakt information her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Hillerød

Hos ABN Kloakteknik ejer vi vores egne gravemaskiner. Det betyder, at vi ikke bare kan hjælpe dig med at etablere omfangsdræn i Hillerød. Vi kan faktisk hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænregulering af byggegrunde. Vi kan også hjælpe dig med brolægningsopgaver. Hvis du for eksempel vil have lagt fliser i forbindelse med etablering af omfangsdrænet, kan vi uden problemer løse den opgave. Vi har også stor erfaring med både anlægning af haver og rullegræs. Så hvis du skal have hjælp til at anlægge din drømme have, er vi altid klar. Vi kan både hjælpe dig med at anlægge en vildhave eller en have med sirlige bede. Vi indgår gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning til dig og dine drømme. Læs mere om anlæg af have her.

 

 

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Hillerød?

Nej, du kan ikke selv etablere et omfangsdræn i Hillerød. Det er nemlig ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man placerer omfangsdrænet i jorden. Det skal ligge den helt rigtige afstand fra husets ydremur. Hvis det ligger for højt i jordet, vil omfangsdrænet ikke fungere optimalt. Hvis det modsat bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan i teorien lede til, at dit hus kan styrte sammen. Sidst men ikke mindst er det kun en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, der må forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Hillerød, er du altid i trygge hænder. Vores erfarne medarbejdere har selvfølgelig helt styr på præcis hvor, dit omfangsdræn skal placeres.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Hillerød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal etablere dit omfangsdræn i Hillerød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med blandt andet at etablere omfangsdræn i Hillerød.

Vores pålidelige medarbejdere har den rette erfaring til altid at yde en effektiv og omhyggelig service, hvor du oplever så få gener som muligt.

Vi ejer vores egne gravemaskiner og kan hjælpe dig med at løse både større og mindre former for anlægsarbejde og graveopgaver.

Vi er medlem af