Omfangsdræn Herlev

Skal du have etableret omfangsdræn i Herlev Kommune? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester og har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn. Læs mere om etablering af omfangsdræn i Herlev her på siden.

Etablering af omfangsdræn i Herlev

Hvis du finder fugtskjolder på husets fundament og sokkel, eller oplever fugt i din kælder, kan en etablering af et omfangsdræn afhjælpe problemet. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en tagrende gravet ned i jorden. Den leder fugt og vand væk fra dit hus og ned i kloakken. På den måde bliver dit hus holdt tørt, og du slipper for fugtskader, der kan være dyre og tidskrævende at reparere. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Herlev. Vi ved godt, at etablering af omfangsdræn kan være et omfangsrigt projekt. Det er derfor, at vi er hurtige og effektive med vores arbejde, så du bliver forstyrret så lidt som muligt. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, så kan vi komme forbi og give dig et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Herlev. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi snarest muligt tilbage til dig.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Herlev?

Det korte svar er nej. Etablering af omfangsdræn i Herlev er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man graver drænet ned. Hvis man ikke lægger drænet dybt nok, er det ikke effektivt og vand og fugt har stadig fri adgang til husets fundament, sokkel og kælder. Det vil sige, at det er spildt arbejde. Graver du der i mod for dybt, kan det forsage jordskred. Jordskred kan lede til, at huset synker. Drænet skal også ligge i en bestemt afstand fra huset. Du skal også bruge en autoriseret kloakmester når drænet skal forbindes til kloakken. Kort sagt er der mange faldgruber ved etablering af et omfangsdræn, og det bør udføres af professionelle. Bolius har skrevet en interessant artikel om etablering af omfangsdræn, som du kan læse som inspiration. Du kan finde artiklen her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har helt styr på alle beregninger og på hvilke slags dræn, der vil fungere bedst for dig og dit hus. Du kan derfor trygt vælge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret omfangsdræn i Herle.

 

 

Omfangsdræn i Herlev af garvede folk

Hos ABN Kloakteknik er vi alle erfarne og professionele, som går det opgaven med den nødvendige viden for at opgaven bliver en succes. Vi er naturligvis autoriserede kloakmestre, sådan at har autorisation til at tilslutte drænet til kloakken.

At etablere et omfagsdræn kan være et stort projekt. Derfor har vi altid en konstruktiv dialog om omfang, tidshorisont og ikke mindst pris, før vi går i gang med en opgave. Der skal nemlig ikke være nogle store uforudsete forhindringen.

Prisen på et omfangsdræn kan variere alt efter, hvor meget jord, der skal graves op og køre væk. Og så betyder det selvfølgelig også noget, hvor mange meter dræn, der skal lægges.

Vil du vide mere om ABN Kloakteknik, inden du vælger os til at lægge omfangsdræn i Herlev? Så kan du læse mere om ABN Kloakteknik, og hvem vi er her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etablering af omfangsdræn – en opsummering

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er et veletableret firma og alle vores medarbejdere er professionelle fagpersoner, der ved hvad de laver og altid udfører arbejdet hurtigt og korrekt.

Vi er autoriseret kloakmester hvilket betyder at vi kan hjælpe dig med alt kloakarbejde – også isolering af kælder og etablering af omfangsdræn i Herlev.

ABN Kloakteknik hjælper gerne med etablering af omfangsdræn i Herlev, hvad enten du er privat boligejer, virksomhed med eget domicil, en boligforening og så videre. Ring til os, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Herlev.

Vi er medlem af