Omfangsdræn Glostrup

Overvejer du, at få etableret et omfangsdræn i Glostrup? Kontakt ABN Kloakteknik i dag for et godt tilbud. Vi har mange års erfaring og er autoriseret kloakmester. Læs mere om etablering af omfangsdræn i Glostrup her på siden.

ABN Kloakteknik og etablering af omfangsdræn i Glostrup

Oplever du fugt i din kælder, eller har du fundet fugtskjolder på din sokkel eller fundamentet på dit hus? Det er tegn på, at dine ydervægge suger fugt til sig. En god løsning på dette problem kan være at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn minder om en nedgravet tagrende. Det ligger langs soklen af husets ydremur og leder vandet væk fra huset og ned i kloakken.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring af etablering af omfangsdræn i Glostrup. Vi ved godt, at etablering af et omfangsdræn kan være et omfangsrigt projekt. Det er derfor, at ABN Kloakteknik altid leverer en hurtig og effektiv service. Kontakt os i dag, hvis du søger et godt tilbud for etablering af omfangsdræn i Glostrup. Du finder vores kontaktinformation her.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Glostrup?

Etablering af et omfangsdræn er ikke gør-det-selv arbejde. For det første skal man være meget nøjagtig, når det kommer til gravearbejdet. Hvis man ikke lægger omfangsdrænet i den rette afstand fra huset og i den rigtige dybde, vil drænet ikke fungere, som det skal. Hvis det ligger for højt, dræner det ikke jorden, og fugten vil få adgang til huset. Graver man for dybt, kan man risikere, at jorden skrider, hvilket kan ende med dyre skader på dit hus. For det andet skal man have en autoriseret kloakmester til at forbinde omfangsdrænet med kloakken. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius,  om etablering af omfangsdræn, og hvad man selv kan gøre. Du finder artiklen her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har derfor helt styr på, alle de ting man skal overveje, når man etablerer omfangsdræn i Glostrup. Du kan trygt kontakte ABN Kloakteknik, hvis du vil have et godt tilbud på etablering af omfangsdræn og isolering af kælder. Vi sørger for, at arbejdet bliver omhyggeligt udført og, at vi er færdige til aftalt tid.

 

 

Fugt i fundamentet

Et omfangsdræn hjælper sådan, at det ikke kommer fugt på fundament eller sokkel på et hus, da det leder vandet væk fra huset.

Men hvis du allerede oplever, at der er fugt på sokkel eller fundament, kan vi også hjælpe dig. Hvis du for eksempel oplever, at der er begyndende revner i fundamentet, kan vi hjælpe. Vi kan reparere og genopbygge sokkel samt fundament, sådan at det igen er stabilt og holdbart. Hvis man ikke gør noget ved en fugtig sokkel eller fugtigt fundament, kan det blive en dyr fornøjelse. Og ved ikke at gøre noget ved et begyndende problem, kan soklen faktisk blive helt ødelagt. Så det er en god ide at få lavet et omfangsdræn og repereret fundamentet, hvis du oplever fugtskader. Du kan læse mere om reperation af sokkel og fundament her.

ABN Kloakteknik er klar til at hjælpe med isolering af kælder og etablering af omfangsdræn i hele Glostrup Kommune. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til Ejby, Glostrup eller en by derimellem

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangsdræn i Glostrup?

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn i Glostrup? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring af etablering af omfangsdræn i Glostrup.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at få isoleret din kælder i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet rundt om dit hus.

ABN Kloakteknik overholder alle aftaler og vi sørger for, at vi er færdige til aftalt tid. Alt arbejde bliver omhyggeligt udført med materialer af høj kvalitet.

Vi er medlem af