Omfangsdræn Gladsaxe

Skal du have etableret omfangsdræn i Gladsaxe Kommune? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring både med omfangsdræn og isolering af kælder. Find mere information om etablering af omfangsdræn i Gladsaxe her på siden.

Etablering af omfangsdræn i Gladsaxe

Har du observeret fugtskjolder på fundamentet eller soklen på dit hus? Er der fugt i din kælder? Så kan en etablering af et omfangsdræn være en god ide. Fugt i kælderen kan nemlig skabe råd og svamp, hvilket kan lede til dårligt indeklima. Et omfangsdræn fungerer, kort fortalt, lidt ligesom en nedgravet tagrende, der leder fugten i jorden væk fra huset og ned i kloakken.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har meget erfaring med etablering af omfangsdræn i Gladsaxe. At få etableret et omfangsdræn kan godt være et omfangsrigt projekt. Det er derfor, at ABN Kloakteknik altid yder en hurtig og effektiv service. Kontakt os i dag, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Gladsaxe. Du kan finde vores kontaktinformation her. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Gladsaxe?

Det korte svar er nej. Etablering af et omfangsdræn er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget præcis, når det kommer til gravearbejdet. Hvis drænet ligger for højt, virker det ikke som det skal. Og du vil have spildt din tid og penge på noget, som ikke vil fungere. Hvis man derimod graver for dybt, kan man risikere at jorden under huset skrider, hvilket kan forsage skader for mange tusinde kroner. Drænet skal også placeres i den rigtige afstand fra huset. Omfangsdrænet skal til sidst forbindes med kloakken. Det skal gøres af en autoriseret kloakmester, så som ABN Kloakteknik. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvad man skal overveje, når det kommer til etablering af omfangsdræn. Du finder artiklen her.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik styr på alle regler og udregninger, når det kommer til etablering af omfangsdræn i Gladsaxe. Du kan derfor trygt vælge os, da vi altid leverer et omhyggeligt udført stykke arbejde, der er færdigt til aftalt tid.

 

 

Skader på sokkel og fundament

Hvis du allerede oplever skader eller revner på sokkel og fundament, er det en god ide at få gjort mens tid er. For det første bliver det dyrere at reparere, jo større skaden er. Og for det andet, kan fugt og revner til sidst ende med at ødelægge soklen helt. 

ABN Kloakteknik kan hjælpe med at reparerer  og sikrer sokkel og fundament i dit hus, hvis du oplever skader eller revner grundet fugt. Vi sørger for, at soklen igen bliver stabil.  Vi hjælper også gerne ved reperation af sokkel og fundament på ældre huse. Og husk vi har døgnservice, så vi kan rykke ud, lige når du har brug for det. 365 dage om året. Læs mere om reperation af sokkel her.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn og reparerer sokkel og fundament i hele Gladsaxe Kommune. Så du er meget velkommen til at kontakte os, hvad enten du bor i Buddinge, Søborg, Bagsværd eller en by derimellem.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangsdræn i Gladsaxe

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn i Gladsaxe? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har styr på, præcis hvor omfangsdrænet skal graves ned, så det virker som det skal.

Vi hjælper med glæde private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre i hele Gladsaxe Kommune.

ABN Kloakteknik kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil have udvendigt isoleret din kælder samtidig med, at vi etablerer omfangsdrænet.

Vi er medlem af