Omfangsdræn Gentofte

Skal du have etableret et omfangsdræn i Gentofte? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik. Vi har den rette erfaring til hurtigt og effektivt at etablere dit omfangsdræn. Læs mere om alle fordelene ved et omfangsdræn her på siden.

Hvad er et omfangsdræn?

Har du fundet tegn på fugt på husets sokkel eller fundament? Er der fugt i din kælder? Så kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt som en nedgravet tagrende. Det opsamler regnvandet og leder det væk fra husets fundament og ned i kloakken i stedet for. Hvis ikke dit fundament bliver holdt tørt, kan du risikere, at der kommer fugtskader. De kan være meget dyre at udrette. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Gentofte, gør vi det hurtigt og effektivt. Vi ved nemlig godt, at det er et omfangsrigt projekt, der kan være meget forstyrrende for dig. Men selvom vi er effektive, når vi etablerer dit omfangsdræn, betyder det ikke, at vi ikke er meget omhyggelige. For det er vi, og vi bliver færdige med arbejdet til aftalt tid. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Skader og fugt i fundament og sokkel

Når ABN Kloakteknik har etableret dit omfangsdræn i Gentofte, kan du være sikker på, at det vil lede regnvandet væk fra dit hus. Men skaden kan allerede være sket. Derfor er det en god ide, at få fagfolk til at tilse fundament og sokkel. Hvis der er skader på dem, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at udbedre skaderne. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvis skaden får lov til at stå. Det kan lede til dyre fugtskader inde i dit hus, eller til et ustabilt fundament og sokkel. Du kan læse mere om ABN Kloaktekniks arbejde med fundament og sokkel her.

ABN Kloakteknik udbedrer skader i fundament og sokkel og etablerer omfangsdræn i hele Gentofte Kommune, fra Charlottenlund til Hellerup og alle byer derimellem. Vi er autoriseret kloakmester og det trygge valg, når du skal have etableret omfangsdræn i Gentofte.

 

 

Kan jeg selv etablere omfangsdræn i Gentofte?

Nej, at etablere et omfangsdræn er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man beregner præcis, hvor omfangsdrænet skal placeres. Hvis det ligger for højt i jorden, vil drænet ikke fungerer optimalt. Hvis det der i mod bliver gravet for dybt ned, kan det lede til jordskred. Det kan i værste fald lede til, at dit hus styrter sammen. Det skal også ligge i den rette afstand fra huset. Derudover skal du bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn.

Du kan finde artiklen her.

Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn i Gentofte, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, hvor dit dræn skal ligge, så det fungerer optimalt. Vi kan naturligvis også forbinde omfangsdrænet med din kloak uden problemer.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din samarbejdspartner til etablering af omfangsdræn i Gentofte

Hvis du stadig skulle være i tvivl om, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn, kan du finde en kort opsummering her, over hvorfor vi er det rigtige valg:

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i at etablere omfangsdræn i blandt andet Gentofte.

Vi kan også hjælpe dig med at udbedre skader i fundament og sokkel.

Som autoriseret kloakmester rykker ABN Kloakteknik ud til hele Gentofte, fra Klampenborg til Vangede og alle byer derimellem.

Vi er medlem af