Omfangsdræn Furesø

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Furesø Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om fordelene ved etablering af et omfangsdræn.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Furesø Kommune

Har du problemer med fugt i kælderen? Er der tegn på fugtskader i husets fundament og sokkel? Hvis det er tilfældet, kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer nemlig lidt lige som en nedgravet tagrende. Det leder regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. Hvis der først kommer fugtskader i huset, kan det lede til dårligt indeklima, og det kan ende med at blive en dyr fornøjelse at udbedre fugtskaderne. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Furesø Kommune. Vi ved godt, at det kan være et omfangsrigt projekt at få etableret et omfangsdræn. Derfor yder vi altid en effektiv og omhyggelig service. Vi sørger for, at du oplever så få gener som muligt, mens arbejdet står på. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Furesø Kommune, fra Farum til Hareskovby og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Furesø Kommune

ABN Kloakteknik har, som sagt, mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Furesø Kommune. Men det er faktisk ikke den eneste form for gravearbejde, vi kan hjælpe dig med. Vi ejer vores egne gravemaskiner og kan derfor hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Vi kan hjælpe dig med alt fra nedgravningen af trampoliner til terrænregulering af byggegrunde. Vi kan også hjælpe dig med at løse brolægningsopgaver. Så hvis du for eksempel ønsker at få lagt fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet, kan vi sagtens hjælpe dig med det. Vi har også stor erfaring med anlæg af haver og med at arbejde med rullegræs. Så hvis du skal anlægge drømmehaven, står vi altid klar til at hjælpe. Vi kan anlægge alt fra vildhaver til haver med sirlige bede. Vi indgår gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig. Læs mere om anlæg af have her.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Furesø Kommune?

At etablere et omfangsdræn i Furesø Kommune er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal nemlig være meget præcis, når det kommer til selve placeringen af omfangsdrænet. Det skal ligge i den helt rigtige afstand til husets ydremur. Hvis omfangsdrænet ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det der i mod bliver lagt for dybt, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan potentielt lede til, at dit hus styrter sammen. Sidst men ikke mindst skal man bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om omfangsdræn og alle de ting, man skal være opmærksom på, når det skal etableres. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik etablerer dit omfangsdræn, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, hvor omfangsdrænet skal placeres, så det fungerer optimalt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Furesø – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal etablere dit omfangsdræn i Furesø Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Furesø Kommune.

Vores pålidelige og effektive medarbejdere har den rette erfaring til at yde en hurtig og effektiv service. Vi sørger altid for, at du kommer til at opleve så få gener som muligt.

Vi kan hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af