Omfangsdræn Frederiksberg

Skal du have etableret et omfangsdræn på Frederiksberg? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vores erfarne medarbejdere er eksperter i at løse opgaven hurtigt og effektivt. Læs mere om fordelene ved et omfangsdræn her på siden.

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende. Det ligger langs soklen på dit hus og leder regnvandet væk fra huset og ned i kloakken i stedet. Dermed stopper det regnvandet fra at lave fugtskader på husets fundament og sokkel. Husets fundament skal helst holdes tørt, ellers kan der opstå skader, der kan være dyre at udbedre. Når ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn på Frederiksberg, ved vi godt, at det er et omfangsrigt projekt. Derfor sørger vi altid for at være hurtige og effektive i vores arbejde. Dermed oplever du så få gener som muligt, mens vi arbejder. Fordi vi er hurtige til at etablere dit omfangsdræn på Frederiksberg, betyder det ikke, at vi ikke er meget omhyggelige med arbejdet. Når du hyrer ABN Kloakteknik til etableringen af dit omfangsdræn på Frederiksberg, er du i trygge hænder. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud, hvad enten du er virksomhed eller privat. Du finder vores kontaktinformationer her.

Fugt og revner på sokkel og fundament

Når ABN Kloakteknik har etableret et omfangsdræn for dig, kan du være sikker på, at der ikke kommer regnvand i nærheden af dit fundament og din sokkel. Men hvis du finder revner eller andre skader på dit fundament og sokkel fra før, omfangsdrænet blev etableret, kan det være en rigtig god ide, at få dem repareret så hurtigt som muligt. Hvis det får lov til at stå for længe uden at blive repareret, kan det i sidste ende blive en meget dyr fornøjelse – især hvis hele soklen bliver ødelagt. ABN Kloakteknik kan ikke bare etablere dit omfangsdræn på Frederiksberg. Vi kan også stå for at reparere din sokkel og dit fundament.

Du kan læse mere om vores arbejde med sokkel og fundament her.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn på Frederiksberg?

Etablering af omfangsdræn på Frederiksberg er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når man graver, så omfangsdrænet bliver placeret det helt rigtige sted. Hvis det ikke bliver gravet dybt nok ned, virker det ikke, som det skal. Hvis man graver for dybt ned, kan det medføre jordskred. Det kan i værste fald lede til, at dit hus falder sammen. Derudover skal det ligge i den rette afstand fra din bolig. Når omfangsdrænet skal tilsluttes kloakken, skal du også bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til jobbet. Bolius har skrevet en informativ artikel om etableringen af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. ABN Kloakteknik er det trygge valg, når du skal have etableret et omfangsdræn på Frederiksberg. Vores medarbejdere har alle den rette erfaring og ekspertise til at udføre jobbet hurtigt og effektivt til den aftalte tid og pris.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret omfangsdræn på Frederiksberg

Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan du her læse en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik til etableringen af dit omfangsdræn på Frederiksberg:

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring i etablering af omfangsdræn på Frederiksberg.

Vores erfarne medarbejdere løser opgaven på en hurtig, effektiv og omhyggelig måde, så du oplever så få gener som muligt.

Vi kan også hjælpe dig, hvis der er skader på din sokkel og dit fundament.

Vi er medlem af