Omfangsdræn Egedal

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Egedal Kommune. Vi har mange års erfaring med omfangsdræn. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om anlæg af omfangsdræn i Egedal her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Egedal Kommune

Har du fugtproblemer i kælderen? Er der fugtskader på husets sokkel eller fundament? Så kan det være en god ide, at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Den leder regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. Hvis der kommer fugtskader i huset, kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse at udbedre. Når du skal have etableret et omfangsdræn i Egedal Kommune, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med det. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med blandt andet omfangsdræn. At få etableret et omfangsdræn kan godt være et omfangsrigt projekt. Derfor yder vi altid en hurtig og effektiv, men omhyggelig, service. Vi sørger for, at du oplever så få gener som muligt mens gravearbejdet står på. ABN Kloakteknik rykker med glæde ud til hele Egedal Kommune, fra Ølstykke til Smørum og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik udfører diverse former for gravearbejde i Egedal Kommune

ABN Kloakteknik er rigtig gode til at etablere omfangsdræn i Egedal Kommune, men det er faktisk ikke den eneste form for grave – og anlægsarbejde vi kan løse for dig. Hvis du for eksempel i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet ønsker at få lagt fliser eller en anden form for brolægning, kan vi hjælpe med det. Vi ejer vores egne gravemaskiner, og kan hjælpe dig med at løse både større og mindre graveopgaver. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Vores pålidelige og effektive medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at løse dine graveopgaver. Hos ABN Kloakteknik elsker vi glade kunder. Derfor sørger vi altid for, at du oplever så få gener som overhoved muligt, imens vi graver. Vi bliver naturligvis også færdige med arbejdet til den aftalte tid.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Egedal Kommune?

Etablering af omfangsdræn i Egedal er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal nemlig være meget præcis, når det kommer til gravearbejdet og placeringen af omfangsdrænet. Hvis det ligger for dybt, kan du risikere, at det leder til jordskred. Det kan i teorien lede til, at dit hus styrter sammen. Hvis drænet bliver lagt for højt, virker det ikke optimalt. Det skal også placeres den korrekte afstand fra din bolig. Derudover skal du bruge en autoriseret kloakmester til at forbinde omfangsdrænet og kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om etablering af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn i Egedal Kommune, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, præcis hvor og hvor dybt, omfangsdrænet skal ligge.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Egedal – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til at bruge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret omfangsdræn i Egedal Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Egedal Kommune.

Vores pålidelige og effektive medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise til hurtigt og effektivt at etablere dit omfangsdræn.

Vi kan også hjælpe dig med at løse både større og mindre grave – og anlægsopgaver.

Vi er medlem af