Omfangsdræn Brøndby

Overvejer du, at få etableret omfangsdræn i Brøndby? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag for et godt tilbud. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring. Læs mere om etablering af omfangsdræn i Brøndby her på siden.

Hvornår er det en god ide at få etableret et omfangsdræn?

Hvis du oplever, at der er fugt i din kælder, husets fundament, eller husets sokkel, kan et omfangsdræn være en god løsning. En etablering af et omfangsdræn kan stoppe fugten fra at sprede sig. Fugt kan lede til råd og svamp inde i din bolig, hvilket kan medfølge dårligt og usundt indeklima og skader for mange tusinde kroner. Et omfangsdræn minder lidt om en nedgravet tagrende, der leder vandet væk fra dit hus og ned i kloakken. Omfangsdrænet består af drænrør og rensebrønde. Drænrørene dræner jorden for fugt og vand og rensebrønden sørger for, at fjerne skidt og snavs. Etablering af omfangsdræn kan godt være et omfangsrigt projekt. ABN Kloakteknik har dog mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i hele Brøndby. Vi leverer altid et omhyggeligt udført stykke arbejde, og vi er naturligvis færdige til aftalt tid. Så kontakt ABN Kloakteknik i dag, hvis du vil have et god tilbud på etablering af omfangsdræn i Brøndby. Du finder vores kontaktinformation her.

Kan jeg selv etablere et omfangsdræn i Brøndby?

Etablering af et omfangsdræn er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig i ens beregninger, når man graver ud til drænet. Hvis man lægger drænet for højt, er det ikke effektivt. Hvis man derimod graver for dybt, kan det lede til jordskred hvilket i værste fald kan gøre, at huset styrter sammen. Der er ud over det, en del andre tekniske detaljer, man skal have styr på, når man skal etablere omfangsdræn i Brøndby. Blandt andet skal det være en autoriseret kloakmester, som slutter drænet til kloakken. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius om, hvorfor du skal bruge en autoriseret kloakmester til at etablere omfangsdræn. Du kan finde artiklen her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Brøndby og vores medarbejdere er professionelle fagpersoner. Vores service er hurtig og effektiv, og pålidelighed og kvalitet er i højsæde. Du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have etableret omfangsdræn i Brøndby.

 

 

Skader og fugt i fundament og sokkel

Et omfangsdræn sørger for at lede vand væk fra huset, så du undgår fugt i fremtiden. Men hvis du allerede har skader i sokkel eller fundament grundet blandt andet fugt, er det en god ide, at få set på problemet af fagfolk. Fugt i fundamentet og sokkel kan forårsage store problemer, og det kan faktisk ende med, at soklen kan blive helt ødelagt. Derfor anbefaler vi altid, at du får set på skaden hurtigst muligt. Så kan man hurtigere vurdere omfanget af skade og sætte ind mens tid er. Det er som regel også billigere, når skaderne er små.

ABN Kloakteknik kan hjælpe med at reparere sokkel og fundament, så det igen er sikkert og stabilt. Vi kan isolere og tætte platonplader, så varmen ikke forsvinder fra huset. Vi tilbyder også vores hjælp ved ældre huse, som ofte kan være fugtige i kælder grundet dårlig isolering.

Du kan læse mere om reparation af fundament og sokkel her.

ABN Kloakteknik isolerer kældre og etablerer omfangsdræn i hele Brøndby Kommune. Hvad enten du bor i Brøndby Strand, Brøndbyøster eller Brøndby, så ring til ABN Kloakteknik. Så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din samarbejdspartner til etablering af omfangsdræn i Brøndby

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn i Brøndby? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med kloakarbejde, også når det kommer til etablering af omfangsdræn i Brøndby.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at få repareret fugtskader på sokkel og fundament i forbindelse med, at vi etablerer omfangsdrænet.

ABN Kloakteknik yder en hurtig og effektiv service. Vi overholder aftaler og møder op til aftalt tid. Hos os får man ingen ubehagelige overraskelser i form af uventede regninger eller håndværkere, der ikke kommer til aftalt tid.

Vi er medlem af