Omfangsdræn Birkerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Birkerød. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn i Birkerød her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Birkerød

Har du problemer med fugt i kælderen? Er der fugtskjolder på husets sokkel og fundament? Så kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Hvis fugten først får bidt sig fast i dit hus, kan det lede til dårligt indeklima og skader, der er dyre at udbedre. Det smarte ved et omfangsdræn er, at det fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende. Det bliver lagt langs soklen af husets ydremur og leder vandet væk fra huset og ned i kloakken. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Birkerød og omegn. Vi ved af erfaring, at det er et omfangsrigt projekt at få etableret et omfangsdræn i Birkerød. Derfor yder vi altid en effektiv og omhyggelig service, hvor du oplever så få gener som muligt. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Birkerød

ABN Kloakteknik har ikke bare stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Birkerød og omegn. Vi har faktisk også stor erfaring med at stå for både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Vi ejer vores egne gravemaskiner og kan derfor hurtigt rykker ud, hvad enten du skal have gravet en trampolin ned eller etableret en regnvandsfaskine. Vi har også stor erfaring med brolægning. Det betyder, at vi sagtens kan lægge fliser, hvis du ønsker det i forbindelse med etableringen af dit omfangsdræn. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Det gælder naturligvis både, hvis du drømmer om en vildhave eller en have med flere forskellige sirligt anlagt bede. Læs mere om anlæg af have her. Vi er så heldige hos ABN Kloakteknik, at alle vores medarbejdere har den rette erfaring og ekspertise til at løse dine anlægs – og graveopgaver. Vi elsker glade kunder og indgår naturligvis gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for dig.  

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Birkerød?

Kort sagt nej. At etablere et omfangsdræn i Birkerød eller andre steder for den sags skyld er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når det kommer til placeringen af omfangsdrænet. Det skal ligge på den helt rigtige afstand fra huset og i den rigtige dybde i jorden. Hvis omfangsdrænet bliver lagt for højt i jorden, vil det ikke fungere optimalt. Hvis det derimod bliver placeret for dybt i jorden, kan det lede til jordskred. Jordskred kan potentielt lede til, at dit hus styrter sammen. Sidst men ikke mindst, er det lovpligtigt at bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om alt, man skal være opmærksom på, når det kommer til etableringen af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik står for at etablere dit omfangsdræn i Birkerød, er du i trygge hænder. Vi har helt styr på, præcis hvor vi skal placere dit omfangsdræn.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Birkerød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal stå for at etablere dit omfangsdræn i Birkerød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Birkerød.

Vores pålidelige og erfarne medarbejdere yder altid en effektiv og omhyggelig service. Vi sørger for, at du oplever så få gener som muligt, mens arbejdet står på.

Vi kan hjælpe dig med at løse både større og mindre former for anlægsarbejde og graveopgaver. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af