Omfangsdræn Ballerup

Oplever du fugtskader i din kælder eller på din ydremur? Så kontakt ABN Kloakteknik. Vi har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Ballerup. Læs mere om omgangsdræn i Ballerup her på siden.

Hvad er et omfangsdræn?

Har du oplevet at der er fugt i din kælder? Eller at der er fugtskjolder på din ydremure eller på huset sokkel? Så kan det være tegn på, at for eksempel regnvand løber ind mod husets fundament i steder for væk fra det. Hvis der kommer fugt i dit hus, kan det skade indeklimaet. Det kan også resultere i potentielt dyre skader. En løsning på fugtproblemerne kan være en etablering af et omfangsdræn. Et omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, der leder vandet væk fra huset og i stedet ned i kloakken. Omfangsdrænet består af drænrør, der dræner den omliggende jord for vand og rensebrønde, der fjerner snavs. ABN Kloakteknik har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Ballerup. Det er et omfangsrigt projekt, som kan være tidskrævende. ABN Kloakteknik er hurtige og effektive i vores arbejde, og vi bliver færdige til aftalt tid. Kontakt os i dag hvis du vil have et godt tilbud på etablering af omfangsdræn i Ballerup. 

Du finder vores kontaktinformation her. Eller udfyld kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kan jeg selv etablerer omfangsdræn?

Det korte svar er nej. Når man skal etablere omfangsdræn i Ballerup skal man tage hensyn til dybde og afstand fra din bolig. Hvis der ikke bliver gravet korrekt, kan det betyde at drænet ikke er effektivt fordi det ligger for højt, og at der derfor stadig kommer fugt ind i dit hus. Hvis du i stedet graver for dybt, kan der opstå jordskred, som kan resultere i, at dit hus styrter sammen. Derudover er det kun en autoriseret kloakmester, der må forbinde omfangsdrænet med kloakken. Du kan læse mere i en spændende artikel om, hvorfor du altid skal hyre en autoriseret kloakmester til jobbet. Du finder artiklen her.

Ud over at være autoriseret kloakmester, har ABN Kloakteknik mange års erfaring med etablering af omfangsdræn i Ballerup. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge i valget af vores service, og at vi udfører en effektiv og professionel service.  

 

 

Fugt og revner på sokkel og fundament

Et omfangsdræn kan hjælpe med at lede vande væk fra huset fremadrettet, så der i fremtiden ikke kommer skader. Men hvis du allerede oplever fugtskader på sokkel og fundament, kan det være en god ide at reagere hurtigt. Fugt i fundament eller sokkel kan medføre store skader, som ofte kan være dyre at reparere. Så jo hurtigt skaderne bliver vurderet af professionelle fagfolk jo bedre. I værste fald kan fugt ødelægge husets sokkel.

ABN Kloakteknik kan også hjælpe ved fugtskader på sokkel og fundament. Vi søger for tætning, isolering og pudsning af fundamentet. Kort sagt, gør vi det, der skal til for at fundamentet og sokkel igen er et sikkert underlagt for huset, uden revner og skader.

Du kan læse mere om vores arbejde med fundament her.

Og husk, at ABN Kloakteknik hjælper med opgaver med fundament og omfangsdræn i hele Ballerup. Fra vores base i Hvidovre kommer vi hurtigt til Ballerup, Skovlunde eller Måløv og hjælper dig. Så kontakt os i dag – så finder vi sammen en løsning, som passer dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til etablering af dit omfangsdræn i Ballerup?

 

Vil du have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til etablering af omfangdræn i Ballerup? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at du trygt kan vælge os til alle dine kloakrelaterede opgaver, inklusiv etablering af omfangsdræn i Ballerup.

Vi har døgnservice, og rykker hurtigt ud, når du har brug for os.

Vi rykker ud til hele Ballerup Kommune. Kontakt os i dag for et god tilbud hvad enten du bor i Skovlunde, Måløv eller en helt tredje by.

Vi er medlem af