Omfangsdræn Amager

Skal du have etableret et omfangsdræn på Amager? Så kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring i korrekt etablering af omfangsdræn. Læs mere om os og omfangsdræn her på siden.

Hvad er et omfangsdræn?

Er der fugt i dit hus’ fundament, sokkel eller kælder? Så kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Et omfangsdræn fungerer lidt ligesom en nedgravet tagrende, der leder regnvandet væk fra husets fundament og ned i kloakken i stedet for. Hvis fugten får rigtig godt fat i dit hus, kan det skabe skader for mange tusinde kroner. Derudover kan du hurtigt få problemer med indeklimaet i dit hus.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn på Amager. Vi ved godt, at det kan være et lidt uoverskueligt projekt at gå i gang med. Derfor sørger vi altid for, at vi udfører vores arbejde hurtigt og effektivt. På den måde oplever du mindst mulige gener, mens vi etablerer dit omfangsdræn. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn på Amager. Vi rykker naturligvis ud til hele Amager, fra Amagerbro til Tårnby og Dragør og alle byer derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

Fugt og skader i sokkel og fundament

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med etablering af omfangsdræn på Amager. Men som autoriseret kloakmester det er faktisk ikke det eneste, vi kan hjælpe dig med. Hvis der skulle være fugt og skader i dit fundament eller sokkel, kan vi hjælpe med at reparere dem. Det er en god ide, at få repareret skaderne så hurtigt som muligt. Jo længere du venter, jo dyrere vil det nok ende med at blive. Du kan læse mere om reparation af sokkel og fundament her. Når skaderne er repareret kan du være sikker på, at huset igen er stabilt.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn på Amager?

Etablering af omfangsdræn er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget forsigtig, når det kommer til nedgravningen af omfangsdrænet. Hvis drænet ikke bliver gravet langt nok ned, vil det ikke være effektivt – og det vil være spild af tid og penge, og vandet vil stadig kunne lave skader på fundamentet. Hvis det bliver gravet for langt ned, kan det lede til jordskred. Det kan i værste fald lede til, at dit hus falder sammen. Derudover skal man bruge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde omfangsdrænet med din kloak. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om etableringen af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når du hyrer ABN Kloakteknik til at etablere dit omfangsdræn på Amager, er du i trygge hænder. Vi har altid styr på, præcis hvor og hvor dybt, dit omfangsdræn skal ligge.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – dit valg til etablering af omfangsdræn på Amager

Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret et omfangsdræn på Amager? Så læs med her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn på Amager.

Vores professionelle medarbejdere sørger for, at du altid er i trygge hænder. De kommer til den aftalte tid og sørger for, at du oplever mindst mulig gene, mens vi arbejder.

ABN Kloakteknik kan også hjælpe dig med at reparere fugt skader i sokkel og fundament.

Vi er medlem af