Omfangsdræn Allerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik har stor erfaring med at etablere omfangsdræn i Allerød. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om etablering af omfangsdræn i Allerød her på siden.

ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i Allerød

Er der fugt i din kælder? Har du observeret fugtskjolder på husets sokkel eller fundament? Hvis det er tilfældet, kan det være en god ide at få etableret et omfangsdræn. Fugt kan nemlig resultere i skader, der er dyre at udbedre. Derudover kan fugt lede til et dårligt indeklima. Det smarte ved et omfangsdræn er, at det fungerer lidt som en nedgravet tagrende. Det leder regnvandet væk fra huset og ned i kloakken. Det hjælper med at holde husets sokkel og fundament tørt, selvom der kommer meget regnvand. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at etablere omfangsdræn i Allerød. At få etableret et omfangsdræn kræver tid og plads. Derfor yder vi altid en hurtig og omhyggelig service, så du oplever så få gener som muligt. Vi etablerer gerne omfangsdræn i hele Allerød Kommune, fra Lillerød til Lynge og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt, uforpligtende tilbud på et omfangsdræn. Du kan finde vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik står for dit gravearbejde i Allerød

Hos ABN Kloakteknik ejer vi vores egne gravemaskiner. Det betyder, at vi ikke bare kan hjælpe dig med at etablere omfangsdræn i Allerød. Vi kan også hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi kan hjælpe dig med alt fra nedgravningen af trampoliner til etableringen af regnvandsfaskiner. Hvis du for eksempel ønsker at få lagt fliser i forbindelse med etableringen af omfangsdrænet, kan vi hjælpe dig med brolægningen. Vi kan også hjælpe dig med at anlægge din drømmehave, hvad enten du drømmer om en vildhave eller en have med sirlige bede. Læs mere om anlæg af have her. Vi er altid klar til at indgå i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der passer dig og dine behov bedst.

 

 

Kan jeg selv etablere mit omfangsdræn i Allerød?

Det korte svar til det spørgsmål er nej. At etablere et omfangsdræn i Allerød eller andre steder for den sags skyld, er ikke gør-det-selv-arbejde. Man skal være meget præcis, når det kommer til placeringen af omfangsdrænet. Det skal ligge i den helt rigtige afstand til huset. Derudover må drænet hverken ligge for højt eller for dybt i jorden. Hvis det bliver placeret for højt, vil omfangsdrænet ikke fungere optimalt. Hvis det bliver lagt for dybt i jorden, kan det lede til jordskred. Et jordskred kan i teorien lede til, at huset styrter sammen. Sidst men ikke mindst, skal det være en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, der forbinder omfangsdrænet med kloakken. Bolius har skrevet en meget informativ artikel om etableringen af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når ABN Kloakteknik står for at etablere dit omfangsdræn i Allerød, er du i trygge hænder. Vi har stor erfaring med det, og vi har selvfølgelig helt styr på, hvor omfangsdrænet skal placeres.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og etableringen af omfangsdræn i Allerød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal stå for at etablere dit omfangsdræn i Allerød.

Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring med etableringen af omfangsdræn i Allerød.

Vores pålidelige og erfarne medarbejdere sørger altid for at yde en hurtig og omhyggelig service. Vi arbejder aktivt på, at du oplever så få gener som muligt, mens gravearbejdet står på.

Vi kan hjælpe dig med at løse både større og mindre former for graveopgaver og anlægsarbejde. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af