Omfangsdræn Albertslund

Skal du have etableret et omfangsdræn i Albertslund? ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i etablering af omfangsdræn. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Læs mere om omfangsdræn og ABN Kloakteknik her på siden.

Hvad er et omfangsdræn?

Hvis du finder tegn på fugt i husets fundament, i soklen, eller i kælderen, kan et omfangsdræn være den rette løsning på problemet. Man kan sammenligne et omfangsdræn med en nedgravet tagrende. Vi lægger det langs soklen på dit hus, og så dræner det vandet væk fra huset og ned i kloakken i stedet. På den måde stopper vi regnvandet fra at få adgang til dit fundament. Fugt i fundamentet kan lave skader for mange tusinde kroner. ABN Kloakteknik er rigtig gode til at etablere omfangsdræn i Albertslund. Det er et omfangsrigt projekt, der kræver tid og plads. Derfor er ABN Kloaktekniks medarbejdere altid hurtige og effektive til at etablere omfangsdræn i Albertslund. Vores omhyggeligt udførte arbejde er færdigt til den aftalte tid. ABN Kloakteknik etablerer omfangsdræn i hele Albertslund Kommune, fra Herstedøster til Herstedvester og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Skader og fugt i fundament og sokkel

En etablering af et omfangsdræn i Albertslund betyder, at regnvandet ikke længere skader dit fundament og sokkel. Men det er ikke ensbetydende med, at der ikke allerede er kommet skader. Hvis det skulle være tilfældet, at du for eksempel finder revner i din sokkel, er det naturligvis noget ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med at løse. Vi kan hjælpe dig med at reparere både sokkel og fundament, så du er sikker på, at dit hus er stabilt. Du kan læse mere om reparation af sokkel og fundament her.

Når du vælger ABN Kloakteknik til reparation af sokkel og fundament eller til etablering af omfangsdræn i Albertslund, er du i trygge hænder. Vi er et veletableret firma med mange års erfaring. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde.

 

 

Kan jeg selv etablere omfangsdræn i Albertslund?

Etablering af omfangsdræn i Albertslund er ikke gør-det-selv arbejde. Man skal være meget nøjagtig, når det kommer til nedgravningen af drænet. Hvis det ligger for højt, vil det ikke fungere optimalt. Hvis man graver det for langt ned, kan det lede til jordskred. Det vil i værste fald lede til, at dit hus styrter sammen. Derudover skal du have en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til at forbinde drænet med kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om etablering af omfangsdræn. Du kan finde artiklen her. Når du vælger ABN Kloakteknik til etableringen af din omfangsdræn, kan du altid regne med, at vi etablerer omfangsdrænet korrekt. Vores professionelle medarbejdere har 100 procent styr på, præcis hvor og hvor dybt dit omfangsdræn skal ligge.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nedest på siden, hvad enten du vil have en snak om dine muligheder med omfangsdræn eller et uforpligtende tilbud. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik – din samarbejdspartner til etablering af omfangsdræn i Albertslund

Er du stadig i tvivl, om hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have etableret omfangsdræn i Albertslund? Så læs med her:

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik den rette erfaring til hurtigt og gnidningsfrit at etablere dit omfangsdræn.

Vi kan også hjælpe dig med reparation af sokkel og fundament, hvis du skulle have brug for det.

ABN Kloakteknik elsker glade kunder. Derfor kommer vi altid til den aftalte tid. Der kommer heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side.

Vi er medlem af