Kloakservice Vallensbæk

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Vallensbæk. Hvis din kloak er stoppet, og du har brug for hjælp rykker vi ud – også akut.Læs mere om kloakservice her på siden.

ABN Kloakteknik og kloakservice Vallensbæk

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Vallensbæk. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til kloakservice i hele Vallensbæk fra nord til syd og øst til vest. Vi er autoriseret kloakmester, der udfører alle former for kloakservice inklusiv rensning af kloak, spuling af kloak, slamsugning, installation af rottespærre, TV-inspektion, hjælp ved vandskade, renovering af kloakker om meget andet. Du kan se, alle de opgaver, vi udfører som autoriseret kloakmester her. At vi er autoriseret kloakmester betyder, at vi er uddannet til kloakarbejde. Vi er kort sagt professionelle, med styr på sagerne. Samtidig betyder det, at vores arbejde er underlagt vedvarende kontrol. Det er din tryghed for, at arbejdet bliver udført korrekt. Du kan læse mere om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester her.

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice til virksomheder, boligejere og boligforeninger i Vallensbæk. Hvis du har problemer med kloakken og har brug for hjælp, er ABN Kloakteknik den rette samarbejdspartner. Vi udfører opgaven effektivt, til tiden og til nogen af de bedste priser på Sjælland.

Kloakservice Ballerup

Årligt kloakservice i Vallensbæk af ABN Kloakteknik

Du har formentlig ikke tænkt meget på din kloak på det seneste. Hvis du ikke har, er du ikke den eneste. De fleste husejere tænker sjældent på deres kloak, og som regel kun, når det er for sent – toilettet er stoppet, afløb er stoppet eller der er oversvømmelse i kælderen. Derfor er det en god ide med et årligt eller halvårligt kloakservice.

Med et kloakservice af ABN Kloakteknik kan du være sikker på, at du altid kender din kloaks tilstand – du får således ikke nogen grimme overraskelser i form af store uforudsete udgifter og minimere samtidig besøg af ubudne gæster i form af rotter. Ved en kloakservice undersøger vi din kloak og rør for at se tilstanden på den. Vi tjekker for synlige brud, tegn på rotter, rødder med mere. Hvis der er behov for det, spuler vi kloakken, så der igen er optimal gennemløb.

Husk, at du som husejer er ansvarlig for kloakken på grunden indtil skel.

Kontakt os i dag for en pris på et årligt kloakservice i Vallensbæk. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakservice i Vallensbæk

Hvis du vil have et hurtigt overblik over kloakservice i Vallensbæk og ABN Kloakteknik, kan du få det her.

 

ABN Kloakteknik tilbyder alle former for kloakservice som rensning af kloak, spuling af kloak, TV-inspektion, installation af rottespærre med mere.

Vi er autoriseret kloakmester – din tryghed for et ordentlig udført arbejde.

ABN Kloakteknik har døgnservice og rykker hurtigt ud til kloakservice i Vallensbæk.

Døgnservice i Vallensbæk

Hvis uheldet er ude, og du står med akut brug for hjælp med kloakken står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig hver eneste time, hver eneste dag hele året rundt. Vi rykker hurtigt til Vallensbæk fra vores base i Hvidovre. Vi hjælper blandt andet, hvis du har oversvømmet kælder midt om natten, eller brusebadet er stoppet til kl. 9 en weekendmorgen. De fleste sager kan vi løse med det samme med en kloakspuling. Hvis vi har mistanke om et større, underliggende problem, eksempelvis hvis dine afløb ofte stopper til, tager vi en snak om det, så du ved, hvad du skal forvente af omfang tidsmæssigt og økonomisk. Det er døgnservice med god service.

Kontakt os hvis du har brug for akut hjælp til kloakken, hvis du ønsker et årigt kloakservice, eller ønsker et uforpligtende tilbud på kloakservice i Vallensbæk. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af