Kloakservice i Rødovre

ABN Kloakteknik er din ekspert i kloakker og kloakservice i Rødovre. Som udgangspunkt er en kloak meget nem at have med at gøre, så længe at man fjerne nedfaldne blade og så videre fra kloakken – særligt om efteråret. Men det kan ske, at kloakken alligevel bliver stoppet til. En tilstoppet kloak kan blandt andet give oversvømmelse i badet eller køkkenvasken. Samtidig kan en tilstoppet kloak på længere sigt give fugtskader i kælderen samt på boligens fundament. Derfor er det vigtigt altid at reagere, når ens kloak stopper til. 

Sådan laver vi kloakservice i Rødovre

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i hele Rødovre inklusiv Islev. Kloakservicen kan laves hos både private husejere samt virksomheder med eget domicil – og det er endda til meget fornuftige priser. Vi kommer med vores specialdesignede køretøj og sørger for med en kloakrensning eller spuling, at der igen kan komme gennemløb i kloakken. Hvis din kloak ofte stopper til, er det en god ide at undersøge nærmere, hvad tilstopningen skyldes. Den kan være, at der er hul, eller rotter har gjort skade på dele af kloakken. ABN Kloakteknik kan ved hjælp af TV-inspektion undersøge, om der er større problemer ved kloakken. Det gør vi ved at føre et lille kamera ned i kloakken, som giver os mulighed for at se, præcis hvor problemet er og ofte også, hvad problemet skyldes. Hvis der er større problemer så som skader grundet rotter, hjælper vi naturligvis også med det. Mange opgaver kan klares med det samme. Hvis opgaven tager tid og planlægning, er du naturligvis med hele vejen. Du vil derfor altid vide, hvad der skal laves, og hvornår det laves.

Kloakservice ved behov i Rødovre

En stoppet kloak og dertil stoppede eller oversvømmede afløb kommer sjældent belejligt. Derfor står ABN Kloakteknik klar til kloakservice i Rødovre, når du har brug for os. Vi har døgnservice og står klar til at hjælpe hele året rundt. Fra vores base i Hvidovre kommer vi hurtigt frem til jer i Rødovre og afhjælper problemet – fordi vi ved, at det betyder meget for jer.

Kontakt os gerne, hvis du har behov for kloakservice i Rødovre eller bare vil vide mere om vores kloakservice i Rødovre. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om kloakservice i Rødovre

Der er mange fordele ved at vælge ABN Kloakteknik til at lave kloakservice i Rødovre. Nogle af dem kan du læse om her:

Kloakservice kan være nødvendigt ved stoppede kloakker eller afløb

Vi dækker hele Rødovre med vores kloakservice

Vi har døgnservice, og kommer i Rødovre, når du har brug for os

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af