Kloakservice Lyngby Taarbæk

Har du brug for en kloakservice i Lyngby Taarbæk Kommune? Kontakt ABN Kloakteknik for et godt tilbud. Vi er autoriseret kloakmester og kan hjælpe med alt fra kloakservice til slamsugning. Læs mere om kloakservice i Lyngby her på siden

Kloakservice i Lyngby Taarbæk Kommune

Som privat grundejer i Lyngby Taarbæk Kommune er du forpligt til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer som de skal. Desværre er mange af de kilometer kloakrør, der findes på privatejede grunde, i dårlig stand. Det skyldes, at der mange steder ikke er sket forbedringer på kloakrørene i mange år. Det er derfor, at ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Lyngby Taarbæk. Ved at booke os til en kloakservice af dine kloakrør, kan du sikre dig, at din kloak fungerer optimalt. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmestermed mange års erfaring i kloakservice i Lyngby Taarbæk. Kontakt os i dag for et godt tilbud på kloakservice i Lyngby Taarbæk Kommune. Hvad enten du bor i Virum, Lundtofte, Hjortekær eller en by derimellem er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe med kloakservice. Du finder vores kontaktinformation her.

Kloakservice Ballerup

Hvad involverer en kloakservice i Lyngby Taarbæk?

Der er flere forskellige elementer, der kan indgå i en kloakservice i Lyngby. Det kommer an på din kloak og dens tilstand. Vi kan skræddersy vores kloakservice til dine behov. Generelt set vil vi altid anbefale en rensning af din kloak. Med vores special designede bil kan vi højtryksspule din kloak og på den måde sørge for, at der ikke er noget der blokerer kloakken. Læs mere om rensning af din kloak her. Derudover anbefaler ABN Kloakteknik også, at du får udført en tv-inspektion som en del af din kloakservice. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. Den vil afsløre, om der er brud på dine kloakrør, som skal repareres. Den vil også kunne fortælle os, om der er rotter i din kloak. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis det skulle være tilfældet, kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe dig med en installation af en rottespærre. Du kan finde mere information om rottespærre her.

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til kloakservice i Lyngby Taarbæk

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til kloakservice i Lyngby Taabæk, kan du læse med her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med kloakservice i Lyngby Taarbæk kommune.

Vi kan skræddersy vores kloakservice til lige præcis dine behov. Vi kan hjælpe dig med alt fra en tv-inspektion til installation af rottespærre.

ABN Kloakteknik rykker ud til hele Lyngby Taarbæk Kommune. Vi tilbyder kloakservice med glæde hvad enten du er privat grundejer i Sorgenfri, virksomhed med eget domicil i Kongens Lyngby eller en boligforening i Taarbæk.

Hvad kan jeg selv gøre for at passe på min kloak?

Man kan som privat grundejer selv være med til at passe godt på sin kloak. Det er altid en god ide at sørge for, at fjerne hår fra risten på badeværelset. Hår og sæbe kan hurtigt være med til, at blokere dine kloakrør. Fedt fra madlavning er også en stor synder, når det kommer til blokering af kloakrør. Derudover er det smart at fjerne blade fra din grund og fra tagrender. Hvis de finder vej ned i kloakken, kan de let stoppe rør. Du kan finde inspiration hos Bolius her til, hvad du selv kan gøre for at vedligeholde din kloak.

Nogle vedligeholdelsesopgaver skal der dog bruges en autoriseret kloakmester til. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vores mangeårige erfaring med kloakservice i Lyngby Taarbæk gør os til din ideelle samarbejdspartner. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde, og du kan trygt regne med, at vi overholder alle aftaler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af