Kloakservice Lejre

Har du brug for kloakservice i Lejre? Kontakt ABN Kloakteknik i dag for et godt tilbud. Vi er autoriseret kloakmester og kan hjælpe med alt fra kloakspuling til rottespærre. Læs mere om kloakservice i Lejre her på siden.

Kloakservice i Lejre Kommune

Når man er privat grundejer i Lejre Kommune, er man forpligtet til at sørge for, at de kloakrør og brønde, der befinder sig på ens grund, fungerer optimalt. Generelt set er mange af de kilometer kloakrør, der befinder sig på privat grund, i dårlig stand. Derfor kan det være en god ide, at booke en kloakservice hos ABN Kloakteknik. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med kloakservice i Lejre.  Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Lejre Kommune. Så kontakt os i dag, hvad enten du bor i Kirke Hyllinge, Osted, Lejre eller en by derimellem for et godt tilbud på kloakservice i Lejre Kommune. Du finder vores kontaktinformation her. Eller udfyld kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kloakservice Ballerup

Hvad involverer en kloakservice i Lejre?

En kloakservice i Lejre kan involvere flere forskellige komponenter. Det hele kommer an på dig, og hvad din kloak har behov for. Som minimum anbefaler vi en kloakspuling eller en slamsugning. Ved en kloakspuling kommer vi forbi med vores special designede bil og højtryksspuler din kloak. På den måde får vi fjernet skidt og snavs der potentielt kan blokere dine kloakrør. Læs mere om kloakspuling her. ABN Kloakteknik anbefaler også, at du får udført en tv-inspektion af dine kloakrør. En tv-inspektion vil kunne fortælle os hvilken stand dine kloakrør befinder sig i. På den måde kan vi se om der er eventuelle rørbrud, der skal repareres, eller om der for eksempel er rotter og rottereder i kloakken. Du finder mere information om TV-inspektion her. Hvis der skulle være rotter i din kloak, kan ABN Kloakteknik også hjælpe med at installere en rottespærre. Vi er nemlig også autoriseret rottespærre montør. Læs mere om fordelene ved en rottespærre her. Hos ABN Kloakteknik kan vi skræddersy vores kloakservice, så den passer til dine behov.

ABN Kloakteknik og kloakservice i Lejre kommune – en opsummering

Vil du have et kort overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloaktektik til din kloakservice? Så læs med her:

 

ABN Kloakteknik kan som autoriseret kloakmester tilbyde kloakservice i hele Lejre Kommune, så kontakt os i dag hvad enten du bor i Kirke Hyllinge, Osted eller en by derimellem.

Vi tilbyder kloakservice til både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

ABN Kloakteknik kan hjælpe med alt fra kloakspuling til tv-inspektion til installation af rottespærre.

ABN Kloakteknik – et trygt valg af kloakmester i Lejre

Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at det kan være svært at beslutte sig for, hvilken kloakmester man skal bruge. Der er mange at vælge imellem, og man vil jo gerne bruge den, der er bedst til jobbet. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at når du vælger os, kan du være sikker på, at alt arbejde blive udført lovligt og korrekt. Du kan læse mere her, om hvorfor det altid er vigtigt, at vælge en autoriseret kloakmester.

Ud over at være autoriseret kloakmester, er ABN Kloakteknik et veletableret firma. Det betyder, at vi har mange års erfaring med kloakarbejde, og vores medarbejdere er professionelle fagpersoner. For os er det meget vigtigt, at vi overholder alle aftaler. Det vil sige, vi møder op til aftalt tid, og der kommer aldrig nogle ubehagelige overraskelser i form af uventede regninger fra os. Du kan trygt vælge ABN Kloakteknik som din samarbejdspartner til kloakservice i Lejre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af