Kloakservice København

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i København. Stoppet afløb eller kloak ordner vi – også akut samt slamsugning, TV-inspektion med mere. Læs mere om kloakservice her på siden.

ABN Kloakteknik og kloakservice i København

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice til virksomheder med domicil, husejere samt boligforeninger i hele København fra Vanløse til Østerbro og alt derimellem. Men hvad er kloakservice egentlig? Kloakservice er ikke en ting men flere ting – faktisk er kloakservice eftersyn og reparation af alle dele af kloakken. Så kloakservice er blandt andet rensning af kloak, spuling af kloakken, TV-inspektion, installation af rottespærre, renovation af kloak, slamsugning, hjælp ved oversvømmelse og meget andet. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi er uddannede til at varetage opgaver indenfor blandt andet kloakspuling, renovation, TV-inspektion, dræn og meget mere. Det er din sikkerhed for, at opgaven bliver udført af professionelle, som ved hvad vi laver. Udført arbejde er samtidig under varig kontrol, så du kan være helt tryg ved at være ABN Kloakteknik til dit kloakservice i København. Læs mere her om, hvorfor du skal vælge en autoriseret kloakmester.

Du kan også finde alle de typer af opgaver, vi laver som autoriseret kloakmester i København her.

Årligt kloakservice i København

Har du oplevet et toilet, som var stoppet? Eller en kælder, som var oversvømmet? Eller et afløb i gulv eller køkken, som var helt stoppet til? Og at du ikke selv vidste, hvordan du klarede problemet? Hvis ja, så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker tænker kun på kloakken, når det er for sent og problemet er opstået. Men det er faktisk en god ide, altid at have styr på kloakkens tilstand. Som husejer er det nemlig dig, som er ansvarlig for kloakken på grunden indtil skel. Og det er ofte her, at problemer med stoppede kloakrør opstår, fordi rørene her ofte er smallere end de kommunale kloakrør, som skal transportere mere affald.

Derfor tilbyder ABN Kloakteknik et årligt eller halvårligt kloakservice i København. Vi kommer forbi din kloak, og tjekker den igennem, så du er sikker på ikke at få en grim overraskelse senere. Vi kigger blandt andet efter rødder, synlige brud, rotteskader med mere. Hvis der er behov for det, spuler vi også kloakken. Hvis vi tror, at der er nogle underliggende problemer, bruger vi TV-inspektion, hvor et lille kamera føres ned i kloakken. I fald vi oplever, at der er behov for yderligere arbejde, eksempelvis ved brud på rør, tager vi selvfølgelig en snak om det, inden vi går i gang.

Kontakt os gerne for mere information og pris på et årligt kloakservice for din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om ABN Kloakteknik og kloakservice i København

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til kloakservice i København, kan du få det her:

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester – så du er sikker på, at opgaven udføres korrekt.

Vi udfører alle former for kloakservice fra renovering af kloak til spuling af kloak til rigtige fornuftige priser.

Vi har døgnservice og rykker ud, når du har brug for det.

Kloakservice med døgnservice

En stoppet kloak, toilet eller afløb kommer sjældent belejligt – og stoppede afløb nogle gange med en oversvømmelse som resultat kan være til stor gene, og skal helst håndteres med det samme. Derfor har ABN Kloakteknik døgnservice, så vi kan rykke ud til stoppet afløb eller en oversvømmet kælder, når du har brug for det. Vi har derfor muligheden for at hjælpe dig hver time, hver dag hele året rundt – lige meget om det er sommer eller vinter; morgen eller aften – vi er klar, når du har mest brug for os. Ved en akut opgave, kan vi som regel med vores specielle spulevogn spule jeres kloak, så der igen kommer gennemløb i rørene. Hvis der er større problemer, tager vi en snak om, hvad der skal til for at udbedre dem – både økonomisk og i forhold til tid. Det er døgnservice med god service.

Kontakt os nu, hvis du har akut brug for kloakservice i København. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af