Kloakservice Ishøj

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Ishøj. Vi renser og spuler din kloak. Vi er autoriseret kloakmester. Kontakt os i dag, hvis du har stoppet afløb. Og læs mere om kloakservice her på siden.

ABN Kloakteknik og kloakservice i Ishøj

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i Ishøj. Vi er autoriseret kloakmester i alle former for kloakarbejde. Det betyder, at vi er uddannede professionelle, der ved hvad vi laver. Det er dig tryghed for, at opgaven laves korrekt. Kloakarbejde kan være mange ting. Det kan være, du har brug for at få renset din kloak – det gør vi med højtryksspuling. Det kan være du har brug for TV-inspektion, slamsugning, installering af rottespærre, hjælp ved vandskade eller andet kloakrelateret arbejde. Vi står klar til at hjælpe. Vi udfører altid vores opgaver til aftalt tid og til helt fornuftige priser. Vi tilbyder vores kloakservice til virksomheder, boligejere og boligforeninger – kort sagt, til at som har brug for det.

Du kan se alle de opgaver, vi udfører som autoriseret kloakmester her.

Kloakservice Ballerup

Årligt kloakservice i Ishøj

Hvor tit tænker du egentlig på din kloak? Nok ikke så ofte. De fleste tænker først over kloakken, når det er for sent og den er stoppet til og du har stoppede afløb, et toilet, der ikke kan skylde ud eller oversvømmelse i kælderen. Men hvorfor ikke lade os bekymre os om din kloak? Vi tilbyder årligt eller halvårligt kloakservice i hele Ishøj. Det betyder, at vi kommer og efterser kloakken på din grund. Vi spuler ved behov med hjælp fra vores specielle spulevogn. Hvis vi har formodning om et større problem, kan vi lave en TV-inspektion, hvor vi bruger et kamera til at kigge ned i kloakken. Vi kan her se efter rørbrud, rotter, rødder med mere. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Det kan være en god ide at kende standen af kloakken. Et årligt kloakservice er en god løsning, så du kan være på forkant med tilstanden af din kloak – og gøre noget ved eventuelle problemer inden de bliver store problemer. Et rørbrud kan eksempelvis ende med fugt i soklen på huset.

Kontakt os for en pris på et årligt kloakservice i Ishøj. Du finder kontaktinformation her.

Tips og tricks til din kloak

Vi har samlet et par tips og gode råd til hvordan du bedst vedligeholder din kloak.

Læs flere gode råd i denne spændende artikel fra Bolius.

 

Smid aldrig andefedt i afløbet. Det kan sætte sig i afløbet og stoppe det til

Smid altid kun toiletpapir i toilettet. Andet som bind og tamponer, kattegrus, bleer, vaskeklude og lignede skal i skraldespanden. De risikerer også at stoppe toilettet

Fjern altid nedfaldne blade fra tagrender og brønde

Få et årligt eftersyn af din kloak, så du kender dens tilstand. Få den samtidig spulet ved behov

Rens afløb i bad jævnligt. Sæberester og hår kan være med til at stoppe afløbet

Husk at kloakarbejde ikke er gør-det-selv-arbejde. Det skal udføres af en autoriseret kloakmester

Kontakt straks en autoriseret kloakmester, hvis du oplever dine afløb er stoppet, og du ikke kan løse problemet selv

Kloakservice i Ishøj med døgnservice

Hvornår har du sidst tænkt på din kloak? Det er nok længe siden, hvis du overhovedet har tænkt på den. Sådan er det for mange husejere. Man tænker først over kloakken og afløb for det er for sent – toilettet er stoppet, kælderen er oversvømmet, eller der er vand på badeværelset. Og det kommer selvfølgelig aldrig belejligt med en tilstoppet kloak. Derfor har ABN Kloakteknik døgnservice på kloakservice i Ishøj. Vi kommer, når du har brug for det, hver eneste time, hver eneste dag hele året rundt. Vi rykker ud fra vores base i Hvidovre og kan på kort tid være fremme for at hjælpe med dit problem. Vi spuler kloakken ved behov, så der igen kan komme gennemløb i toilet og afløb. Hvis der er oversvømmelse i eksempelvis kælder, hjælper vi naturligvis også med det. Læs mere om ABN Kloakteknik og hjælp ved vandskade her.

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for akut hjælp. Du er også meget velkommen til at høre om et kloakservice er det rigtige for din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af