Kloakservice i Hvidovre

ABN Kloakteknik er lokalt forankret i Hvidovre og kan derfor hurtigt komme ud og foretage kloakservice i hele Hvidovre inklusiv Friheden og Avedøre. Hvis du har tilstoppet afløb i bad eller køkken, kan det være nødvendigt med et kloakservice, hvor vi spuler kloakken ren. Det gør vi hurtigt og effektivt, men de helt rette redskaber. Vi har blandt andet et specialdesignet køretøj, som er helt perfekt til opgaven. Vi tilbyder kloakservice til fordelagtige priser, til både private husejere samt virksomheder med domicil. Og så har vi endda døgnservice. Det betyder, at vi rykker ud så hurtigt som muligt, når du har brug for vores hjælp. Og det gør vi, hvad enten det er sommer eller vinter; nat eller dag.

 

Kloakken er dit ansvar

Kloakken, som er på din grund, er dit ansvar, hvad enten du er virksomhed eller privat grund/husejer. Det betyder, at det er din pligt at sikre, at kloakken fungerer, som den skal. Samtidig er det altid en god ide, at kende tilstanden på kloakken. Rotter kan eksempelvis lave rottereder, som blokerer afløb eller lave hul på vandledninger og generelt skaber store skader i kloakken. Ved et kloakservice gennemspuler vi kloakken, og sikrer os alt hele systemet fungerer, som det skal. Så du kan være tryg ved din kloak. Vi tilbyder også som autoriseret kloakmester at sætte rottespærre op, sådan at rotterne bekæmpes effektivt. Du kan læse mere om vores rottebekæmpelse her.

Kloakservice i Hvidovre af en autoriseret kloakmester

Nogle kloakopgaver må faktisk kun laves af en autoriseret kloakmester, og det gælder også kloakservice. Og så er det heldig for dig, at ABN Kloakteknik er autoriserede kloakmester. Det er din tryghed for, at opgaven bliver udført korrekt. Ud over spuling/rensning ved en tilstoppet kloak kan vi ved et kloakservice også tilbyde reparation af brud på kloakrør, rottespærre med mere. For at undersøge, hvor skaden eller problemerne er opstået, bruger vi ofte TV-inspektion, som er et kamera, vi fører ned i kloakken. På det kan vi se præcis, hvad der er galt, og hvor det er galt. Vi vil altid foreslå en TV-inspektion, hvis dine afløb ofte er stoppede, da det kan betyde alvorligere problemer med kloakken. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Kontakt os for mere information vedrørende kloakservice i Hvidovre. Du finder vores kontaktinformation her.

Fordele ved kloakservice i Hvidovre

Du kan få et kort overblik over fordelene ved en kloakservice i Hvidovre her:

ABN Kloakteknik er lokale i Hvidovre

Vi rykker ud til kloakservice i Hvidovre hele døgnet

Vi tilbyder kloakservice blandt andet ved stoppede afløb

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af