Kloakservice i Glostrup

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice i hele Glostrup Kommune inklusiv Hvissinge og Ejby. Hvis din kloak eller afløb er stoppet i køkken eller badeværelset, kan vi komme forbi og hjælpe dig med situationen. Det er aldrig belejligt med et stoppet afløb; det kan skabe store udfordringer og irritationer. Og derfor kommer vi hos ABN Kloakteknik hurtigt forbi for at løse problemet med kloakken. Vi har base i Hvidovre og kan derfor rykke hurtigt ud til kloakservice i Glostrup. Samtidig har vi også døgnservice, så vi kan rykke ud når nøden en størst; lige meget om det er weekend eller hverdag; nat eller dag – vi skal nok komme, når der er brug for os.

 

Kloakservice i Glostrup – vi er der når, du har brug for os

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice til alle husejere og virksomheder med domicil i Glostrup. Mange glemmer, at kloakken på ens grund er ens eget ansvar. Men en kloak er ikke noget man bør glemme, for det kan have både store økonomiske og materielle konsekvenser, hvis kloaknettet er i stykker eksempelvis på grund af rotter. Faktisk anbefaler Bolius, at få tjekket kloakken grundigt igennem to gange om året. Læs mere om Bolius’ anbefaling her.

Kloakservice i Glostrup udføres af autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester, der udfører kloakservice i hele Glostrup. En autoriseret kloakmester er din tryghed for at din kloakservice i udføres korrekt og med største omhu, så lad ABN Kloakteknik klare din kloakservice opgave i Glostrup, så er du sikker på et arbejde bliver lavet efter alle forskrifter. Vi medlem af dansk byggeri, så du har sikkerhed for, at alt arbejde, vi udfører, er dækket byggegarantiordningen, hvilket du kan læse mere om her.

Hos ABN Kloakteknik har stor erfaring og kompetence inden for alt, der har med kloakker at gøre. Vi udfører arbejdet inden for den aftalte tidsramme og til konkurrencedygtige priser. Hos os ved du altid, hvad der skal laves, og hvornår det skal laves, da vi anser dialogen med vores kunder som en af de mest vigtige opgaver. Vi ved godt, at problemer med kloakken kan føre til søvnløse nætter, men med vores specialudstyr og hurtige service, kan vi hurtigt afhjælpe problemerne og rådgive jer om, hvordan i fremadrettet vedligeholder jeres kloakker bedst muligt. Så I kan komme til jeres hverdag uden kloakproblemer.

Kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud vedrørende kloakservice i Glostrup. Du finder vores kontaktinformation her.

Fordele ved at benytte ABN-Kloakteknik til kloakservice i Glostrup.

Der er mange fordele ved at vælge ABN Kloakteknik til dit kloakservice i Glostrup. Og her er nogle af dem:

Vi udfører autoriseret kloakmesterarbejde til tiden og konkurrencedygtige priser

Vi udfører alt vores arbejde med byggaranti

Vi tilbyder altid god og saglig rådgivning eller at tegne en serviceordning

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af