Kloakservice Gladsaxe

Har du brug for kloakservice I Gladsaxe? Så brug ABN Kloakteknik. Vi er autoriseret kloakmester, som laver rensning af kloak, TV-inspektion med mere. Læs mere her på siden.

Kloakservice Gladsaxe – hvad er det?

Kloakservice er en service som kan omfatte mange ting vedrørende din kloak. Så kloakservice er ikke kun et serviceeftersyn af din kloak, det kan være meget mere end det. Kloakservice er blandt andet rensning af kloak, spuling af kloak, slamsugning, TV-inspektion, installation af rottespærre og meget andet. For eksempel kan du have brug for et kloakservice, hvis du har stoppet toilet eller afløb eller oversvømmelse i kælderen, så vil vi typisk komme forbi med en spulevogn og højtryksspule kloakken, så der igen kan komme gennemløb. Læs mere om rensning af kloak her.

Kloakservice Ballerup

ABN Kloakteknik og kloakservice i Gladsaxe

ABN Kloakteknik tilbyder kloakservice til alle i Gladsaxe. Det betyder, at vi yder vores kloakservice til private husejere, virksomheder med domicil samt boligforeninger. Vi er autoriseret kloakmester hos ABN Kloakteknik. Det betyder, at vi er uddannede kloakmestre. Vi er trænet i at udføre opgaven korrekt og professionelt. Og så gør vi det endda også til tiden og til helt fornuftige priser, hvor de fleste kan være med. Så hvorfor ikke bruge ABN Kloakteknik næste gang, du skal have lavet kloakservice i Gladsaxe. At være autoriseret kloakmester betyder også, at vi er underlagt kvalitetskontrol. Det er altså en tryghed for dig som kunde, at du får udført et ordentligt stykke arbejde af en fagmand, som ved hvad han laver.

Husk, at vi har døgnservice. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe med en oversvømmet kælder eller stoppet afløb hver eneste dag året rundt fra morgen til aften. Fra vores base i Hvidovre rykker vi hurtigt ud og hjælper dig, så du kan komme videre. Det er god service – hele døgnet.

Fakta om kloakservice i Gladsaxe

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til kloakservice i Gladsaxe, kan du læse med her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og tilbyder alle former for kloakarbejde som rensning af kloak og installation af rottespærre.

Vi har døgnservice og rykker ud, når nøden er størst.

Vi tilbyder årligt kloakservice, sådan at du altid kender tilstanden af din kloak.

Årligt kloakservice i Gladsaxe

Hvornår har du sidst skænket din kloak en tanke? Det er nok længe siden. De fleste tænker ikke over kloak eller afløb, med mindre at der er noget galt med toilettet eller afløb. Men det er faktisk en god ide at have styr på kloakkens tilstand. Faktisk er du som husejer ansvarlig for kloakken på din grund indtil skel. Og det kan blive en dyr og ærgerlig fornøjelse ikke at efterse kloakken, for det kan ende med vandskade og fugtskader i huse med kælder. Læs mere i om, hvorfor du bør have efterset kloakkens tilstand i denne spændende artikel fra Bolius. 

Derfor tilbyder ABN et årligt kloakservice i Gladsaxe. Vi kommer årligt eller halvårligt og efterser kloakken. Vi spuler kloakken ved behov og ser efter eventuelle tegn på brud, rødder, rotter og så videre. På den måde er du sikker på, at du kender din kloaks tilstand.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et årligt kloakservice af din kloak. Eller kontakt os, hvis du har akut brug for at få renset kloak eller afløb. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af